L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.652
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.599

dilluns, 2 de maig del 2016

Orgull de ser valencians

La Generalitat Valenciana ha publicat un vídeo amb l’objectiu de donar una "injecció vital d’energia positiva" perquè, segons expliquen al mateix peu del vídeo, "qui perd els orígens, perd la seua identitat."

El vídeo comença amb una crítica als governs del PP: "durant anys alguns van creure que havíem de fer coses molt grans per demostrar que som grans. Tot ben gran, i buit i cap a fora"  i acaba amb la frase ‘només cal revifar un poc la flama perquè torne a cremar ben fort la nostra passió de ser valencians". 

Segons el text, el vídeo va de reforçar l’autoestima dels valencians i conclouen dient, "És l’hora de presumir de ser valencians".



1 comentari:

Anònim ha dit...

Bon video