L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 11 de maig del 2016

S'obri el periode d'escolarització fins el 19 de maig

Des d'ahir dimarts està obert el termini per presentar la sol·licitud de plaça als col·legis públics i concertats  de Tavernes per al curs 2016/17.

A l'hora de triar un centre o un altre, cal que els pares s'informen de qüestions tan importants com el projecte educatiu de centre (PEC) així com el reglament de règim intern, uns documents que duen estar exposats el tauler d’anuncis de cada escola.
 
La documentació que s’ha de presentar amb la sol·licitud serà l’informe de salut, una fotocòpia del full del llibre de família on estan inscrits tots els membres de la unitat familiar, una fotocòpia del DNI del pare i de la mare i la documentació per a baremar. 

La recollida d’impresos i entrega de la documentació es fa en la Casa de la Cultura de dilluns a divendres de 10 a 14:00, però també es pot presentar en el centre elegit en primera opció. Els llistats provisionals d’admesos es publicaran el 2 de juny i fins al dia 6 es podran presentar reclamacions davant la direcció dels centres o la titularitat en els concertats.

La publicació en els centres dels alumnes  admesos serà el 14 de juny. A partir d’ací s’haurà de formalitzar la matrícula abans del 29 de juny en el centre adjudicat. Si no es fa, implica la renúncia a la plaça escolar.

Tota esta informació, així com els criteris de baremació, es poden consultar en la web de l’Ajuntament de Tavernes, en el següent enllaç: 

http://tavernes.es/serveis/educacio/informacio-educacio/escolaritzacio

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tornarem a vore aules de publica amb 12 alumnes i les mateixes de concertaes amb 32 xiquets?
Es notarà qui mana al poble i a la Generalitat o tot seguirà igual?