L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 25 de maig del 2016

Les Corts aproven que els menors de 18 anys puguen entrar en les sales de concerts

Les Corts Valencianes aproven que els menors de 18 anys puguen entrar en les sales de concerts gràcies a una proposta de Compromís que va tindre el suport de PSOE i Podemos, mentre es van abstenir el PP i Ciudadanos. La iniciativa parlamentària a la qual ja solament li falta el suport del Consell, permet als menors valencians poder entrar en les sales de concerts, un dret fins ara per a majors només de 18 anys.

La proposició no de llei presentada per Compromís modifica la normativa autonòmica vigent des del 2010 sobre els espectacles públics en la part que afecta a l'accés de menors de 18 anys a locals tancats amb música en directe. S'insta al Consell a modificar la llei com han fet ja els governs autonòmics madrileny, català, de La Rioja, balear i canari, i ara també estudia fer l'aragonès.

Amb la modificació de la norma, els menors de 18 anys poden assistir en directe als concerts dels seus grups i cantants favorits. Compromís indicava el sense sentit que els menors d'edat puguen entrar a estadis de futbol i places de bous, on es venen begudes alcohòliques, però se'ls vete l'accés a sales de concerts amb el pretext que poden accedir a l'alcohol, quan aqueixes begudes es troben a l'abast en altres espectacles de gran aforament a l'aire lliure on si poden assistir els menors.