L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 9 de maig del 2016

PLENARI DE MAIG 2016: Es destinen 288.261 euros per endarreriments a treballadors, alguns de vora 20 anys.


L’Ajuntament destinarà 288.261 euros del pressupost del 2016 a pagar endarreriments a treballadors, alguns de vora 20 anys després de l’aprovació del nou catàleg.

El regidor Perfecto Benavent va explicar que l’Ajuntament dedicarà aquesta quantitat per pagar els endarreriments de la secció d'intervenció, de la brigada Municipal i per a tornar-los la mitja paga extra que el govern de Rajoy va llevar el 2012 als funcionaris i que ara ha disposat per llei que se'ls torne a pagar.

El regidor d’Hisenda va indicar que per a fer eixos pagaments, el govern ja havia previst un fons de contingència i d’allí es trauen els diners.

El socialista Victor Borras no es va mostrar d’acord en els documents presentats, va preguntar perquè no s’havia desglossat en el llistat la productivitat i que li ho explicaren. 
El responsable d'Hisenda Perfecto Benavent li va recordar que, tal com ja s’havia dit en comissió i va ratificar Intervenció Municipal, "havia estat per un problema informàtic", però que tots els càlculs estaven en la secció de personal, fets persona a persona, i que allí es podien consultar si es volia.

L’alcalde va intervindre per recordar que “parlem de productivitat però son endarreriments que es deuen als treballadors per actualització del catàleg, per revisió dels llocs de treball i es paquen com a productivitat com sempre s’ha fet en l’Ajuntament”

Jordi Joan va remarcar que no són quantitats aleatoris i si fora així hi hauria un informe de reparo d’Intervenció, cosa que no passa perquè tot està controlat i fiscalitzat.

L’alcalde va expressar la voluntat del govern de pagar els treballadors i recordava que hi ha seccions on feia 20 anys que no s’havien fet les revisions al temps que recordava que era un procés legal i transparent i que la Delegació del Govern va denunciar al jutge el procediment de l'Ajuntament i va perdre el judici “perquè estem fent bé i correctament totes les coses”. 
Jordi Clar  va tornar a repetir els arguments del regidor Benavent: “Si un regidor vol saber que li correspon a cada treballador, només cal anar a personal i preguntar-ho en la secció, o esperar a final de mes quan es col·loca tot en el tauler i consultar-ho”

Després de les paraules de l'alcalde, Eduardo Bononad d'EU va indicar que ell anava a votar a favor perquè tal como afirmava “jo m’ho he mirat tot amb detall, i estic d’acord”.