L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 9 de maig del 2016

El R. Madrid prohibeix al seu porter respondre en català a una pregunta de Catalunya Ràdio.



Ahir quan es va acabar el partit de lliga contra el València, a la sala de premsa de l’estadi Santiago Bernabéu s’ha viscut una situació polèmica. 
 
El periodista Sebas Guim, de Catalunya Ràdio es va dirigir al porter del Madrid Kiko Casilla en català. El periodista comença la pregunta, el porter es queda mirant el servei de premsa del Madrid com preguntant-los i el servei de premsa respon que “no, no en espanyol”. 
 
El R. Madrid impedeix els oients de Catalunya Ràdio d’escoltar unes manifestacions en la llengua pròpia, llengua oficial en un territori espanyol, i que és un dret reconegut per la Constitució. I això passa quan estem farts de vore com els seus jugadors canvien al francès, portugués, alemany o anglés quan els pregunta un mitja dels seus països. 
 
¿Si la pregunta hagués estat feta en eixes llengües a Benzema, CR, Kroos o Bale, hauria posat impediment el servei de premsa? Pensem que la resposta està ben clara. I d'exemples n'hem tingut.
 
I ja no cal dir res més. L’actuació del R. Madrid es qualifica per ella mateixa i deixa ben clar que de respecte als ciutadans d'altres comunitats res de res. Després s'estranyen i no comprenen que alguns vulguen soltar amarres....