L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 7 de maig del 2016

L'ajuntament inicia el dilluns la segona sessió de les reunions de barri

El govern de Compromís ha organitzat la segona sessió de les reunions de barri, que tindran lloc des del dia 9 de maig fins al 18 de maig.

La segona sessió arriba després de les primeres celebrades fa unes setmanes on els corresponents regidors de cada zona explicaren als veïns què és el projecte de regidors de barri i els objectius que es vol assolir.


Les primeres sessions van servir perquè els regidors recolliren les opinions i les propostes dels ciutadans de Tavernes per a dur a terme inversions en la via pública. En les reunions es va explicar que per cada zona eixiran dos inversions que aniran fent-se d’acord amb les subvencions que apleguen a l’ajuntament i/o a la disponibilitat de liquiditat.


I la setmana que ve comença les segones sessions de les reunions de barri que serviran per fer una posada en comú i analitzar les inversions proposades pels veïns.


Les reunions es celebraran a les 19.30 hores i amb els mateixos regidors que la primera reunió. 
Per tant el calendari i regidors és el següent:
 
- 9 de maig zona Platja, en l’escoleta de la platja. Josep LLácer
 
- 9 de maig zona Cantalot, en el CEIP Sant Miquel. Noèlia Alberola
- 11 de maig, zona Marjaletes/Colón, en el CEIP Alfàndec. Javi Escrihuela
- 12 de maig, zona Lepant/Riu, en la Casa de la Cultura. Bea Ferreres  
- 16 de maig, zona Divina Aurora, en el Braç Treballador. Noèlia Alberola  
- 18 de maig, zona Centre, en l’Ajuntament. Encar Mifsud
- 18 de maig, zona Magraner Sequers, en el CEIP Magraner. Quique Chofre