L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 14 de maig del 2016

Avui s'ha celebrat la XIX Volta Cicloturística a la Valldigna



 
Un total de 280 ciclistes han participat avui en la XIX Volta Cicloturística a la Valldigna organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes.
 
A partir de les 9’30 del matí ja es via activitat en la Plaça Major, lloc de concentració i eixida de la volta, amb molts dels participants que s’inscrivien i rebien una samarreta per participar-hi. També cal ressaltar la presència de molts menuts, acompanyats dels pares o familiars més grans.


A les 10 del matí, el regidor d’Espots, Josep Llàcer, ha tallat la cinta simbòlica que donava pas a tots els ciclistes participants per iniciar la passejada cicloturística no competitiva que els portava a Simat, on s’esmorzava i després a Benifairó. 
 
 
Una passejada que ha servit a mols menuts per descobrir nous paisatges de la Valldigna i als majors per retrobar-se amb la bellesa de la nostra comarca, i tots junts, tindre el gaudi de viure un dia de contacte amb la natura i practicar un esport com la bicicleta, saludable i ecològic. A més, el temps ha ajudat amb un dia de sol i amb bon bona temperatura.
 
Un any més, la regidoria d’Esport s’apunta un èxit amb aquesta volta cicloturística on sobre tot cal remarcar que es consciencia els menuts de l’ús d’aquest vehicle i se’ls introdueix en el respecte i amor al medi ambient.