L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 20 de maig del 2016

Gran èxit del “I Simpòsium "Diàleg per societat"



 Ahir va tindre lloc el “I Simpòsium "Diàleg per societat", una iniciativa sorgida de l'ONG de Tavernes, Solidaritat amb el Tercer Món, amb la col·laboració de l’Associació Moviment per una Humanitat Nova i l’Ajuntament de Tavernes que ha servit per a reflexionar i dialogar mocràtica i amb la participació de tots els agents socials. 
 
Aquest simposium s’adreçava en aquesta primera edició a la comarca Valldigna-Safor i s’iniciava amb la benvinguda de l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, que ha presentat el simpòsium. 
 
La primera xarrada, titulada El moviment polític per la unitat, ha estat a càrrec de Nieves Cruz Barrientos, encarregada de l’àrea de gestió econòmica de la Conselleria d’Educació i Ocupació de la Junta d’Extremadura, per continuar amb Un lideratge per al diàleg, amb Francesc Brunés Mafà, professor d’Economia, Administració i Finances. 
 
 
 La tercera ponència va tractar sobre El polític de la fraternitat, amb Pilar Ferrero Fresno, regidora de l’Àrea de Benestar Social i Salut Pública de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro (Girona) i tancava el torn d’intervencions Asunción Esteso Blasco, docent de cicles formatius Activitat Empresarial, amb la xerrada Economia pel ben comú. Una resposta social humana i sostenible en l’empresa. 
 
L’acte ha tingut bastant èxit i el local s’ha omplert de vallers i valleres que han seguit les exposicions i posterior posada en comú de les ponències exposades.