L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 1 de gener del 2016

FESTIVERN 2015: La zona de l'envelat ben neta des de primeres hores



 
Els últims acords de la música del Festivern 2015 era el senyal d’inici perquè sobre les 7 del matí començara el concert de les maquines de la neteja de l'empresa FCC, que un any més i abans de clarejar el dia, iniciava les tasques de neteja de la zona urbana del voltant on s’instal·la l’envelat. Unes poques hores després, sobre les 9 del matí, la realitat era el que podem veure a les fotografies.

Una bona faena feta per tot l’equip humà (l'encarregat i operaris de FCC) que per cinqué any consecutiu han demostrat la seua professionalitat i bon treball, més plausible encara quan recordem que més de 10.000 persones s’hi donaren cita per participar, d’una manera o altra, en els concerts de la gran nit del Festivern.


Al llarg del matí s'està procedint a la neteja de la resta de la ciutat, seguint una planificació que busca que, en el menor temps possible els carrers presenten l’aspecte de qualsevol dia de festa, com és avui.

No cal ni dir que serà a partir de demà quan s’atendrà les zones d’acampada, enguany amb molta més superfície car no hem d’oblidar que el darrer dia l’Ajuntament va haver d’habilitar  nous espais, aprofitant també que la pràctica totalitat dels campistes deixaran el lloc al llarg del dia i demà pel matí.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt net s'ha quedat