L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 29 de gener del 2016

Tavernes participa en una jornada de treball sobre turisme del festival Sete Sóis Sete Luas

 
El festival Sete Sóis Sete Luas, que se celebra cada estiu a la platja de Tavernes ha organitzat una jornada de treball sobre turisme perquè les ciutats que formen part del certamen facen accions conjuntes de promoció turística.

El regidor de Turisme, Josep Llàcer, els tècnics de Turisme i Cultura Montse Vila, Fabiola Serra i Vicent Palomares, i Salva Fonseca, de Viajes Levante, han estat convidats a esta trobada, com a representats d’una de les seus a Espanya del SSSL, amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta turística de Tavernes com a seu del festival. A la jornada també han assistit els representants dels municipis portuguesos d’Elvas, Ponte de Sort, Odemira i de la regió d’Alentejo.

El regidor i els tècnics realitzaran diverses activitats i donaren a conèixer els productes turístics que ofereix Tavernes i la Valldigna. El grup valler Llevant Ensemble també ha format part de la jornada turística amb un concert durant la inauguració de l’exposició Sopa de Artistas de Odemira. L’acte s’ha celebrat en el Centrum del Sete Sóis Sete Luas.

El regidor de Turisme, Josep Llàcer, indica que “és una iniciativa molt interessant, alhora que una manera de promocionar Tavernes i la Valldigna en les ciutats que formen la xarxa del festival Sete Sóis Sete Luas. Esperem que la col·laboració serà profitosa i arriben a Tavernes molts visitants per a conèixer la nostra ciutat i el nostre entorn”.

Actualment, el festival SSSL està format per una xarxa de 30 ciutats de 10 països diferents, com són Brasil, Cap Verd, Croàcia, Espanya, França, Grècia, Israel, Itàlia, Marroc i Portugal. Es una xarxa cultural alternativa de ciutats del Mediterrani, amb l’objectiu de difondre i crear actuacions culturals de diferents àmbits com la música, l’art o la literatura

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vinga, va, a veure si ara ja us agrada el comentari: i ací, quan tindrem un Centrum? Gràcies, va, toca, vinga.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Vinga va per demanar que no quede.

Con la cançó: "Yo no te pido la Luna..."