L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 30 de gener del 2016

El ministeri de Foment destina 282 milions a les carreteres gallegues i només 17 a les valencianes.


El Ministeri de Fomento que dirigeix la ministra gallega Ana Pastor va aprovar a finals d’any una inversión de 282 milions preferentment per a dos trams de l’autovia A-54 en les províncies de Lugo i Pontevedra. 

Eixa inversió representa, ni més ni menys, que el 41’8 del total de les licitacions que ha fet el ministeri en el passat 2015, segons les dades que ha donat a conéixer la Cambra de Contratistes valencians. 

També indiquen que, a més dels trams de l’autovia gallega que passa per Lugo i Pontevedra, es millorarà un tram de la N-541 en Pontevedra, la província de Rajoy.

Una vegada més els contractistes d’obra pública valencians, a través de la seu Cambra, denuncien una nova discriminació del govern del PP de Rajoy envers els valencians, que seguim en la cua de les inversió de l’Estat.

I pagant autopistes mentre en altres llocs gaudeixen d'immillorables autovies i gratis!!!

1 comentari:

Xelo ha dit...

Com diu la publicitat d'un programa de radio: Coïcidencies.