L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 24 de gener del 2016

La benedicció dels animals tanca la celebració de Sant Antoni del porquet



Les festes que Tavernes dedica a Sant Antoni del porquet van continuar ahir per la vesprada amb la celebració del "II Correcan" i una demostració exhibició eqüestre. 

Per la nit, tal com estava previst, en el Passeig del País Valencià va tindre lloc la crema del pi de Sant Antoni, un pi que no es va deixar encendre així com així, i van haver de repetir-se els intents.


L'acte començava amb unes paraules de la regidora de festes, Encar Mifsud, i de l'alcalde, Jordi Joan, al respecte de la festa per continuar amb la lectura de l'oració de benedicció de la foguera a càrrec de mossén José Vicente Sellens.

Els festes de Sant Antoni repartiren mistela entre els assistents i uns "arreglos" de carn a preus populars per poder celebrar la festa en la mateixa plaça.


Aquest matí acaben les celebracions amb la missa i sermó en honor a Sant Antoni, a partir de les 10.30 hores a l’església de Sant Pere. En finalitzar, hi ha programada una cercavila acompanyant el sant, des de l’església fins al Passeig Colón, on tindrà lloc una dansada de balls popular i la benedicció dels animals.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca Sant Antoni!!!!