L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 5 de gener del 2016

Els Reis d'Orient arriben a la platja amb una gran expectació dels més menuts


Arribada a l'escoleta dels Reis d'Orient

Ses Majestats els Reis d'Orient han arribat aquest matí a la platja de Tavernes i ho han fet enmig d’una gran expectació i amb molt bon grat per banda dels xiquets i xiquetes que han tingut l’oportunitat de saludar-los personalment i rebre algun detall de les seues mans. 

Després d’una passejada amb carreta i cavall per la platja per anunciar als veïns la seua arribada, els reis han estat rebuts a l’escoleta de la platja pels regidors del govern municipal de Compromís i per la junta directiva d’ACEPLAT. 
Els Reis d'Orient a l'escoleta
Els reis s'han mostrat molt satisfet per la rebuda que han tingut de tots els presents i han assenyalat que els ha agradat molt l'ambient i el fet de poder compartir unes hores amb els xiquets i xiquetes de la platja. 
Després han entrat a l’escoleta on han anat rebent els xiquets i xiquetes. En la recepció, com sol passar en aquestes situacions, els més valents els majorets mentre els més menuts tenien alguna reticència d’acostar-se.

Després d’oferir als xiquets i xiquetes regals i llepolies, s'ha iniciat tot un seguit de jocs, atraccions, contacontes i tallers per als menuts, que s’ho han passat d’allò molt bé.

En resum una molt bona matinal i ara els Reis de l’Orient ja descansen del seu viatge per a participar en la cavalcada d’aquesta vesprada.