L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 14 de gener del 2016

Molt bona nit, amb un conte modern i fins i tot amb ensenyament



I com que és hora d’anar pensant a anar a dormir, ho podeu fer amb un conte:

Això diu que era una vegada, a una país europeu hi havia un partit socialista que, després d’unes eleccions i sobre haver tret un mal resultat, va decidir que calia fer una aposta per l’estabilitat i el bé de l’Estat, i per tant donar-li suport al partit conservador rival i que poguera governar. 
 
Eixes eleccions van ser prou renyides, i va sorgir una nova força a la seua esquerra, nomenada pels socialistes com a radicals, que s’estava convertit a poc a poc en la real alternativa de l’esquerra al partit conservador que governava. 
 
I mira per on, en eixe país va sorgir també al mateix temps una altra força que s’autoqualificava de ser de centre, i que també va tindre uns bons resultats per a ser nous en les disputes electorals.
 
I heus ací que una cosa va succeir després d’eixe recolzament als conservadors: en les següents eleccions, els socialistes es van descalabrar del tot, ho van perdre tot, el percentatge del vot era mínim i encara no han alçat el cap. Això si, la dreta conservadora i els del centre, que van demostrar que eren tots iguals, es mantenien vot amunt vat avall, mentre l’esquerrà que li deien radical guanyava el poder. 
 
Estem parlant, és ben clar, de Grècia, però tal vegada a Espanya passe el mateix en un termini no massa llarg. I és que si el PSOE continua el camí que ahir va iniciar….
I conte contat conte acabat. Molt bona nit.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Un conte dia darrere dia més real, un pas més cara a la gran coalición el cedir senadors als catalans independentistes en el Senat per a que tinguen grup, mentres ho neguen a Compromís i demés, a més de la cesió en la Mesa al PNV d'una secretaria, en una clara provocació per a que ni Podemos ni els coalligats li donen suport i així tindre l'excusa per a que governe el PP amb la seua abstenció i davant la por a unes noves eleccions com a alternativa que ens portarien a la situació greca, el que suceirà a este pas inevitablement.

Anònim ha dit...

Quin conte més bonic

Anònim ha dit...

El conte de la lletera...

Anònim ha dit...

D.E.P. Psoe

Anònim ha dit...

Aquí en Tavernes ya tenemos la imagen de lo que es ahora realmente el Psoe, dos concejales pequeños burgueses que han vivido bién en lo económico, con sus carreras pagadas , que de socialismo puro ... Lo justito, como mucho socialdemocrácia que puede pactar con la derecha cuando haga falta, ya lo vimos con el tema del pleno al que se presentaron sin estar convocados y se hicieron una foto en la puerta, y como ésto varias cosas más, y lo que nos queda esta legislatura pués no aprenden ni con los malos resultados en las urnas.
Me consta que mucha gente del socialismo histórico local estan que se suben por las paredes tanto a nivel local como ahora con lo nacional, trás la alegría del Pacte del Botánic.

UN JUBILAT ha dit...

Pedro Sanchez a començat les negociacions en mal peu,per a poder conseguir la presidencia de la cambra a pactat amb ciudadanos en detriment de Podemos i de Compromís que jà va diguent-li que no els correspon tindre grup propi,en canvi al senat si que li deixa senadors a convergencia i a Esquerra republicana de catalunya,com si foren cromos.no son de fiar,que no es fien.