L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 30 de gener del 2016

L'Ajuntament millora els jocs infantils en parcs i jardins

La Regidoria de Contractació i Obres Públiques de l’Ajuntament de Tavernes, que dirigeix la regidora de Compromís, Llum Sansaloni, ha efectuat diverses actuacions en matèria de millora en els jocs infantils de parcs i jardins.

Les actuacions han suposat una inversió de 29.964 euros, IVA inclòs. que ha comptat amb una subvenció de la Diputació a través del Pla d’Inversions en Parcs i Jardins.
 
Els treballs estan ja acabats i les actuacions s'han dut a cap en els distints parcs i jardins del nucli urbà de Tavernes, de la platja i de la Goleta. A més, també s’han construït noves zones enjardinades en dos punts distints de la ciutat. 


Dins del projecte, cal esmentar el subministrament de diferents articles com tobogans grans i menuts, jocs de balanceig, cartells indicadors, pèrgoles i rajoles elàstiques per a les zones de joc.

Diverses empreses van presentar ofertes per executar les obres, que es van adjudicar a Mobipark SL.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Fa mes de 3 anys, hi havia cistelletes de seguretat per a bebes, als columpis darrere la piscina minucipal, que van ser reposarts per columpis normals. Quan tindrem en algun columpi, alguna cistelleta per als més menuts? No cal un columpi nou sencer, sino canviar les engronsadores per algo així|
http://www.mobiliariosurbanos.com/productos/parques-infantiles/columpios/el-can-columpio/

Estan a moltissims pobles de la contornada, i per exemple, al centre comercial de Carcaixent, entre altres... Gandia, hi ha varios a pal Plaça dels colomets, a Favara també hi ha,... esperem que prompte se'n puguen posar almenys. 1 al passeig colom i altre a la pç d'espanya.

Anònim ha dit...

Al parc del costat del canal es va trencar el columpio que tenia com una tela d'aranya on jugaven molts xiquets i han posat un normal en lloc del que estava avans.