L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 22 de gener del 2016

Tavernes celebra Sant Antoni aquest cap de setmana

Tavernes celebra la festivitat de "Sant Antoni del porquet" aquest cap de setmana i ho fa amb un conjunt d'actes entre els quals cal esmentar la cremada del pi, la benedicció dels animals, una exhibició eqüestre i la segona edició del Correcan. 

La Comissió de Festes Sant Antoni Abad, Gerson i l’Associació d’Amics del Cavall de la Valldigna, amb la col·laboració de l’Ajuntament, han organitzat diverses activitats per a celebrar la festivitat de Sant Antoni durant els dies 22, 23 i 24 de gener.

Avui divendres, 22 de gener, hi ha programada una desfilada amb nou cavalls per a entrar el pi al Passeig del País Valencià. L’acte començarà a les 19 hores des del carrer Major.

Demà dissabte, 23 de gener, continuen les activitats amb la segona edició del Correcan (cursa amb gossos), a les 16.30 hores en el Pavelló Municipal d’Esports. Seguidament, a les 17 hores, tindrà lloc una exhibició eqüestre a la pista posterior del col·legi Alfandech. A les 19.15 hores serà el torn de la cercavila en honor a Sant Antoni, amb la participació de l’Associació d’Amics del Cavall de la Valldigna. Més tard, a les 20.30 hores, es realitzarà la tradicional cremada del pi al passeig País Valencià, on també hi haurà sopar amb mistela, carn i embotit.

Per al diumenge, 24 de gener, se celebrarà la missa i sermó en honor a Sant Antoni, a partir de les 10.30 hores a l’església de Sant Pere. En finalitzar, hi ha programada una cercavila acompanyant el sant, des de l’església fins al Passeig Colón, on tindrà lloc una dansada de balls popular i la benedicció dels animals.

Els interessats a participar en el Correcan hauran d’inscriure’s a través de la pàgina web www.carrerasvinatge.es, o bé el mateix dia de la prova una hora abans, a les 15.30 hores, amb un cost d’un euro. El recorregut tindrà una distància de 2 km.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Visca Sant Antoni del Porquet!!!

Anònim ha dit...

Les curses de gossos entraran dins dels espectacles amb animals de la pregunta del referendum de festes?

Anònim ha dit...

Te subvenció este espectacle amb animals? Ho dic per si entra dins de la consulta popular. Avance que votaria que si estic d'acord amb que es subvencione este espectacle.

Anònim ha dit...

No veig diferencia en maltratament entre este espectacul i els dels bous. Bueno si que ni ha uno que els cavalls es de gent mes fina i van ben vestits i per aixo es queden fora i no es maltratament.