L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 13 de gener del 2016

Avui s'inicia el concurs faller de truc 2016

La parella guanyadora del 2015 amb la fallera major de Tavernes d'aleshores
Les falles de Tavernes comencen a cremar motors cara a les festes de Sant Josep, el pròxim mes de març. Després del parèntesi del Nadal i d’haver proclamat a Ana Benavent com a fallera major de la ciutat, reinicien tota l’activitat fallera i ho fan aquesta nit amb la celebració del tradicional concurs de truc entre falles. 

La cita a partir de les 21 hores al casal de la falla La Dula, on s'enfrontaran  parelles de les comissions falleres i iniciant tot un seguit de rondes eliminatòries fins que, en unes quantes setmanes, coneixerem qui disputarà les semifinals i la gran final. Cal recordar que la final es jugarà en el casal de la falla La Dula en ser l’actual campiona del concurs. 

Per tant, enguany el repte és superar la parella guanyadora del Concurs 2015, Pepe García i Pedro Salinas, que suposem intentaran enguany revalidar el títol aconseguit front a la falla Portal, actual subcampiona del concurs, amb la parella formada per Adri Felis i Cèsar Ferrando..

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Visquen les falles de Tavernes de la Valldigna!!

Anònim ha dit...

Buf..!Estem en Gener i ja van donant pel sac.
Arrimeuse que venen els amos del poble!!!