L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 8 de gener del 2016

Avui divendres, el Teatre Principal de València obre les portes a espectacles en valencià després d'anys de veto del PP

Botifarra i Gil al Festivern 2012

El Teatre Principal de València obri avui les portes als espectacles i artistes que treballen en valencià després d’anys de "veto" del PP. 

El nou govern de València que presideix Joan Ribó (Compromís) ha volgut recuperar el Principal per a la cultura valenciana i aquest cap de setmana acull els dos primers espectacles:divendres, dia 8, a partir de les 20’30 hores hi ha l’actuació de Pep Gimeno Botifarra i Miquel Gil els quals interactuaran amb el públic en “3 anys dels Nus”, per cert un espectacle que varem poder veure a Tavernes quasi en rigorosa estrena dins dels actes del Festivern 2012. 

L’espectacle de Miquel Gil i Pep Gimeno comptarà amb la col·laboració de cantants i músics com Mara Aranda, Feliu Ventura, Pau Alabajos i Miquel Gironés. 

Dissabte, dia 9,  serà el torn de Xavi Castillo que hi portarà el seu espectacle “Veriueu-ho” i comptarà amb la col·laboració dels A-Phònics. 

Els tres, en la conferencia de premsa explicativa dels actes, van valorar què significava el retorn a la normalitat en un teatre que el PP havia convertit en un feu inexpugnable per a la cultura valenciana. Cal recordar que nomes “Obrint Pas”, i superant un munt de dificultats i en condicions ben difícils va poder dur al Principal un espectacle en valencià tots aquests darrers anys. 

Ara cal que l’envit d’omplir el teatre de públic siga una realitat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja era hora