L'Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja de Tavernes ( ACEPLAT) va participar el dia d'ahir de forma molt activa en la Fira Internacional de Turisme ( FITUR) a Madrid.
Alguns dels seus membres van estar presents durant tot el dia en els diversos actes de promoció de la Valldigna duts a terme, i dos d'ells van ser protagonistes a més del "cooking show" donat que l'elaboració i el servei a la gent va córrer a càrrec de David Giner amb l'ajuda de Concha Gómez. Es van servir unes dues-centes racions "d'arròs de vigília", el típic arròs que elaborem a Tavernes en Setmana Santa (Dijous Sant) amb mandonguilles d'abadejo, panses i cigrons.
El plat va tenir una excel·lent acollida dels públic assistent, que no va deixar ni un gra d'arròs, així com d'altres professionals de la restauració presents, els quals van demanar reiteradament a David Giner la recepta. També els mitjans de comunicació que cobrien l'acte se'n feren ressò i fins al punt que la COPE va entrevistar en directe a membres d'Aceplat els quals van explicar en les ones en què consistia el plat, els seus orígens, d'on era típic i els seus ingredients.
Davant l'èxit sense pal·liatius, el regidor de turisme Josep Llàcer i els membres d'Aceplat van coincidir en repetir-lo el proper any, amb la finalitat de consolidar i donar a conéixer aquest plat tan típic de la nostra gastronomia local. El pròxim mes d'abril es realitzarà un concurs gastronòmic sobre el mateix, de la qual cosa s'informarà al seu moment.
1 comentari:
La boca aigua de pensar en concurs d'arros de vigilia.
Publica un comentari a l'entrada