L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 21 de gener del 2016

Nota d'ACEPLAT sobre FITUR


L'Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja de Tavernes ( ACEPLAT) va participar el dia d'ahir de forma molt activa en la Fira Internacional de Turisme ( FITUR) a Madrid.

Alguns dels seus membres van estar presents durant tot el dia en els diversos actes de promoció de la Valldigna duts a terme, i dos d'ells van ser protagonistes a més del "cooking show" donat que l'elaboració i el servei a la gent va córrer a càrrec de David Giner amb l'ajuda de Concha Gómez. Es van servir  unes dues-centes racions "d'arròs de vigília", el típic arròs que elaborem a Tavernes en Setmana Santa (Dijous Sant) amb mandonguilles d'abadejo, panses i cigrons. 


El plat va tenir una excel·lent acollida dels públic assistent, que no va deixar ni un gra d'arròs, així com d'altres professionals de la restauració presents, els quals van demanar reiteradament a David Giner la recepta. També els mitjans de comunicació que cobrien l'acte se'n feren ressò i  fins al punt que la COPE va entrevistar en directe a membres d'Aceplat els quals van explicar en les ones en què consistia el plat, els seus orígens, d'on era típic i els seus ingredients. 

Davant l'èxit sense pal·liatius, el regidor de turisme Josep Llàcer i els membres d'Aceplat van coincidir en repetir-lo el proper any, amb la finalitat de consolidar i donar a conéixer aquest plat tan típic de la nostra gastronomia local. El pròxim mes d'abril es realitzarà un concurs gastronòmic sobre el mateix, de la qual cosa s'informarà al seu moment. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

La boca aigua de pensar en concurs d'arros de vigilia.