L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 10 de gener del 2016

És el conte de mai no acabar

Enfront de Dolç i Salat

Davant de Bankia

Sembla el conte de mai no acabar....

Se'ls imagineu? Ara miren a la dreta, ara miren a l'esquerra... va, no ve ningú. Ara!!! I en un obrir i tancar d'ulls el deixen els trastos al costat del contenidor.

- Mira, xe, ens hem estalviat un viatge a l'ecoparc. Que vagen ells, que per això cobren. I si és dissabte per la nit o diumenge a la matinada que siga. És el dia que millor em ve, quan no hi ha ningú pel carrer!!! - acabaran dient-se segurament.

I efectivament, al cap d'unes hores, i fora de la tasca d'arreplegada de trastos que no correspon avui diumenge, els treballadors van, ho arrepleguen, i a l'ecoparc. Han estat dos? Tres viatges?

I igual els autors són els primers que després es queixen i critiquen si veuen un paper al carrer, o una bossa de plàstic.... 
I tenen molta sort, mai ningú no els veu. ¿O qui ho veu no ho denuncia?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quanta falta fa una bona multa

Anònim ha dit...

Seran els del Festivern?

Anònim ha dit...

Al C/Alacant esta la sucursal del ECO PARC ,alli no es calfen el cap quan algu vol desferse d algun trasto que ya no vol tindre a casa, simplement lagafa i el trau als contenedors que hi han alli i puc asegurar que no samaguen de res. Es fa al ple del dia , com tirar la basura durant les 24 h.del dia, com el contenedor esta en casa d un altra persona al resto del veinat li importa un pepino la olor que puga fer.