L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 16 de gener del 2016

Tavernes participa la semana vinent en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) 2016


Pavelló de la Diputació en una passada edició

Tavernes es presenta a Fitur 2016 amb una imatge totalment renovada i, com fan les grans ciutats turístiques, enguany ofereix un conjunt d’activitats per tal de cridar l’atenció dels visitants i que l’oferta vallera siga més visible als visitants.

Cinc dies dura Fitur en els quals l’Ajuntament ha programat activitats que s’inicien dimecres, dia 20, amb una roda de premsa a les 12.30 hores per presentar i explicar els atractius turístics de Tavernes i la nova oferta de rutes mediambientals adaptades, els festivals musicals i culturals i el jaciment de Bolomor.

En acabar la roda, tindrà lloc un “show cooking”, demostració de cuina en directe, que en aquest cas tindrà com a protagonista el restaurant San Bernardo, que en directe i davant del públic, cuinarà un plat típic de Tavernes com és “l’arròs al forn de vigília” també conegut com a “cassola de Dijous Sant” i que com tots sabem es confecciona sense carn i amb amb cigrons, panses i mandonguilles d’abadejo.

Les visites oficials están previstes eixe maeix dimecres a les 16 hores, amb la visita oficial de la Diputació de València i el dijous dia 21,será la Generalitat farà la visita oficial a l’estand de Tavernes i la Valldigna.

El divendres 22, Tavernes reprén la informació turística amb la projecció a partir de les 12 hores del vídeo promocional en les pantalles de la plaça central. El vídeo, editat per aquest Fitur, donarà a conèixer la platja, les muntanyes, el patrimoni històric i cultural, les festes, les tradicions i la gastronomia de la nostra ciutat i terme municipal.

I dissabte, dia 23, será el Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes i la rondalla qui actuaran en la plaça central en una demostració del nostre folklore.

També durant aquest dies la fallera major de Tavernes, Ana Benavent, i el president de la Federació de Falles, Salva Talens, faran promoció activa de la festa de les falles en la fira.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el regidor de Turisme, Josep Llàcer, viatjaran a Madrid per a participar en FITUR. Tavernes es presenta dins de la marca Valldigna al estand general del Patronat de Turisme de la Diputació de València.