L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 19 de gener del 2016

PLENARI DE GENER 2016: L'Ajuntament i l'IES la Valldigna firmen un conveni per a pràctiques docents


L'Ajuntament de Tavernes i l'IES La Valldigna han firmat un conveni, aprovat en el plenari per unanimitat, mitjançant el qual els alumnes dels cicles formatius duals de l'esmentat centre faran pràctiques a les dependències i seccions municipals.

La regidora d'Educació, Bea Ferreres, va explicar i confirmar que inicialment és l'IES la Valldigna l'únic centre dels que cursen FP Dual de Tavernes que ha demanat firmar el conveni i, fins i tot, va indicar que els altres dos - IES Jaume II el Just i Acadèmia Almi - per ara no s'han unit a la proposta però que ho poden fer en qualsevol moment, que per banda de l'Ajuntament tot seran facilitats.

NOMES UN PUNT FORA ELS DE TRÀMIT 


Aquest era l'únic punt que hi havia en el plenari de gener, exceptuant els de tràmit que apareixen en totes les sessions ordinàries (aprovació d'actes anteriors, control al govern i precs i preguntes) i fins i tot es va presentar per urgència.

Pensem, i amb això coincidim amb molta gent, que s'hauria pogut estalviar el plenari per a la sessió de febrer, que se celebrarà si no passa res el dia 2 de febrer, en 15 dies naturals. En el plenari d'ahir dilluns només va tindre un poc de joc algunes escasses preguntes, i damunt si hem de ser sincers, cal considerar que fins i tot eren perfectament respondibles en comissió o pels funcionaris responsables. I ens haguéssem estalviat alguns diners.

Dit això, no vam vore en cap moment eixes "coses interessants i importants" que havia estat l'argument de l'únic partit que va voler la celebració, segons els comentaris post plenari en parlar de la poca "xitxa" de la sessió.

Això de coses importants havia creat una certa expectació i, si hem de ser sincers, vam arribar a creure en el rumor existent: la dimissió de Manolo Vidal (és el tercer plenari que s'espera). Fins i tot semblava creïble quan veiem l'assistència de militants i exregidors del PP fora del normal quan era un plenari sense cap punt.  L'expectació va quedar en res.  

Al final vam tindre plenari i no "coses importants" perquè el conveni amb l'IES s'hauria pogut donar compte el dia 2 de febrer. Ara això sí, hi ha qui no vol renunciar al seu minut de glòria - ¿i de dietes i indemnitzacions també? - en el protagonisme de les preguntes, i més ara que les sessions són retransmeses en streaming.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Manolo no se'n va ni amb dessincrustant, a mi també m'havia arrivat de fons ben coneixedores però fins no ho faça no m'ho crec, i així i tot seguirà mangonejant des de darrere, eixe no amolla el mos ni a tirs. I mira que li fa falta al PP un canvi així, però que no serà complet si no se'n va també Mario, altre que tal.

Anònim ha dit...

L'alcalde tindria que deixar intervindre més a la oposició.
Eixes maneres de dirigir el debat desde que té la majoria absoluta no son correctes i el plé d'ahir va ser un exemple clar.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Discrepem totalment del que diu. El punt era: precs i preguntes i el regidor ha de fer un prec o una pregunta.
Pregunta i se li respon. I s'ha acabat. No hi ha torn de rèplica ni debat com sempre vol fer el PP. I això és el que li va dir l'alcalde.
I és el que diu la norma. Que li l'expliquen.
Sembla ser que vosté no anava als plenaris quan governava el PP.

UN JUBILAT ha dit...

En les qüestions qu'es varen debatre,jó crec que este plé s'havera pogút aplaçar,hara, no haveren cobrat l'assistencia i huí no haveren pogút menjar.!!!!POBRETS¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Posrieu facilitar link a la gravació del ple??

Anònim ha dit...

https://www.youtube.com/watch?v=SEPK7jdTSKY