L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.105
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.940

dimarts, 5 de gener del 2016

ACTUALITZAT: Els reis d'Orient arriben avui a Tavernes. L'acte es podrà seguir des del web de l'Ajuntament



Els Reis d'Orient arriben avui a Tavernes, i encara que la cavalcada i festa gran està prevista a partir de les cinc de la vesprada, Ses Majestats no han volgut oblidar la platja i pel matí aprofitaran per visitar-los i descansar unes hores del seu llarg viatge.

Per tant, els Reis de l’Orient coneixeran aquest mati els xiquets i xiquets de la platja i compartir amb ells unes hores d'entreteniment i jocs. Els actes anunciats son: eixint de l’escoleta, recorregut per la platja amb una carreta a partir de les onze i mitja per tornar a l'escoleta sobre les 12 de migdia a rebre i escoltar als menuts, a més de regalar-los llepolies. Hi ha anunciat jocs en el pati de l'edifici, amb castells unflables, pinta cares, jocs tradicionals i altres. 

A la vesprada com es tradició, Ses Majestats els Reis d'Orient, arribaran sobre sobre les 5 de la vesprada a la Plaça del Poliesportiu, lloc on es formara el seguici el seguici reial, que recorrerà els carrers de Tavernes seguint el trajecte de Passeig Colom, Prado Comarcal, Carrer València, Carrer Major per arribar arribar a l'Ajuntament on seran rebuts per l'alcalde, Jordi Joan, autoritats locals i fallera major, Ana Benavent. L'alcalde lliurarà als Reis d'Orient la clau de la ciutat perquè puguen visitar totes les cases i deixar els joguets als menuts, com mana la tradició. 

La cavalcada com anys anteriors està organitzada per la Federació de Falles en col·laboració amb altres entitats locals. Hi participaran més d’un centenar de persones i diverses carrosses, i serà una cavalcada amb molts personatges coneguts pels xiquets i xiquetes. 


Cal dir també que s'ha intentat donar màxima participació a associacions del poble cas de la Valltukà, el grup de ball Al-digna Bellydance, Amics del Cavall, la Banda del Fenix, i la banda de música de la SIUM, encara que enguany canvia de posició i van obrint el pas a les carrosses, darrere dels cavalls.

LA CAVALCADA EN DIRECTE

L'Ajuntament vol omplir totes les cases de Tavernes d'alegria i il·lusió i per tant tots aquells que per la circumstància que siga estiguen a casa sense poder seguir l'acte podran veure tot el que passe a la plaça l'arribada dels Reis, les actuacions dalt de l'escenari i els parlaments des del balcó, des de l'enllaç seguent: