L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dijous, 22 de maig del 2014

Un jutjat imputa a l'excúpula de RTVV després que Compromís haja denunciat un presumpte forat de 1.300 milions

El jutjat de Primera Instància i Instrucció número 6 de Paterna ha citat per a declarar en qualitat d'imputats a cinc exdirectius de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV), entre ells  l'actual secretària autonòmica de Comunicació, Lola Johnson, en una causa oberta pels presumptes delictes d'apropiació indeguda, administració deslleial i malversació de cabals públics.

La jutgessa ha obert diligències després d'una denúncia interposada per Compromís, on la coalicio integrada en Primavera Europea acusa a la excúpula d'aquests delictes fins a generar un presumpte forat d'1.300 milions. 


El portaveu Enric Morera, ha informat del fet i ha indicat que la coalició ha reclamat saber el parador dels 1.300 milions d'euros de pèrdues acumulades per Canal 9 i Ràdio 9 i qui han estat els beneficiaris del "balafiament" i "de l'ús dels recursos públics".

La denúncia de Compromís se centra en les contractacions efectuades fora dels pressupostos aprovats per les Corts Valencianes, assumides per la Generalitat en  ampliacions de capital. La denúncia es fonamenta en els informes anuals de la Sindicatura de Comptes, que audita els comptes de l'administració valenciana i de les seues empreses públiques. La sindicatura ha reflectit en les seues auditories múltiples irregularitats en l'últim decenni en les contractacions i manera de procedir de RTVV. 


Alberto Fabra, president de la Generalitat, va justificar la decisió d'apagar les emissions de RTVV per la impossibilitat d'assumir el cost econòmic de la readmissió d'un miler de treballadors, que van ser acomiadats mitjançant un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERE) declarat nul pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJ). Per a Compromís, ha sigut la gestió del PP la que ha portat al tancament.

Les declaracions tindran lloc els dies 8 i 9 de juliol segons ha informat després el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).
-