L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 30 de maig del 2014

Ahir es va inaugurar l’exposició Sent d’ací, de l’artista vallera Amparo Palomares

L’exposició de l’artista de Tavernes, Amparo Palomares, guanyadora del premi Odone de la càtedra DKV, es va inaugurar en la sala d'exposicions del soterrani de la Casa de la Cultura.


L’acte d’inauguració va comptar amb les paraules del regidor d’Economia i Hisenda, Víctor Borràs, en representació de l’Ajuntament, de Teresa Chàfer, vicedegana de la Facultat de Belles Arts de Sant Carles de València, de l’escultora, professora i comissària de l’exposició, Natividad Navalón, i de l’artista mateixa, que fa una descripció de la seua intervenció conceptual. És la primera vegada que una mostra cultural d’art contemporani conceptual d’estes característiques es presenta a la ciutat de Tavernes. 


Sent d’ací és una instal·lació que s’aborda des d’un punt de vista autobiogràfic i conceptual, que empra elements de reciclatge com ara teles, vidres, plàstics i papers, entre altres, combinats amb l’espai mateix que afegeix la narració necessària per a formar l’obra. Sent d’ací està oberta al públic fins al pròxim dia 11 de juny i es pot visitar de dilluns a divendres de 18:30h a 20:30h.