L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 29 de maig del 2014

L'Ajuntament millora la infraestructura de camins del terme

 
La regidoria encarregada del maneniment de les infraestructures urbanes i agrícoles, que dirigeix Josep LLácer, ha efectuat diverses actuacions per millorar la seguretat dels vianants i vehicles en camins del terme.

En concret, les obres han servit per posar baranes als camins "Primer del Vedat" i el "Camí de l'Assegador" en els Marenys.


La brigada ha procedit a instal·lar 4 baranes de ferro, realitzades en suports de 60, placa d'ancoratge per caragolar, barres travesseres de tub redo i una barra superior. El preu total de les baranes comprades per l'Ajuntament ha estat un poc superior als 1.100 sense incloure IVA.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé que reparen els camins, però que ho diguen tot, els diners per a reparar camins vénen de la DIPUTACIÓ de VALÈNCIA..

Anònim ha dit...

Jo crec que vénen dels nostres impostos.

Un Jubilat ha dit...

Que vol dir l'anonim de les 10:03 en que els diners venen de la Diputació,que eixes obres les paga Rús de la seua butjaca?

Anònim ha dit...

L'actuació s'ha fet amb recursos propis, no de cap subvenció de Diputació, enterat abans de parlar