L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 15 de maig del 2014

Tavernes onejarà dues banderes blaves aquest estiu.

Relació de la FEE de les banderes blaves en la "provincia" de València
Tavernes ha aconseguit dues banderes blaves per aquest estiu del 2015 en recuperar la bandera blava de la Goleta, perduda l'any passat pressumptament per la mala situació de l'arena.

La FEE (Foundation for Environmental Education) entitat independent i sense cap ànim de lucre ha donat a conéixer avui mateix oficialment el resultat de la campanya "Bandera Blava 2014" i la relació de platges i ports que s'han fet mereixedors d'aquesta distinció.

La Bandera Blava és un guardó anual i un sistema de certificació de la qualitat ambiental de les platges. La FEE des del 1987 promou i premia les iniciatives ambientals voluntàries de les autoritats municipals amb aquesta distinció, símbol de qualitat de la platja on onegen.


Els criteris per obtindre la Bandera Blava s'agrupen en quatre àrees: Qualitat de les aigües del bany, Informació i educació ambiental, Gestió Ambiental i Seguretat, Serveis i Instal·lacions.
El resultat final i l'obtenció de les dues banderes blaves ha estat també confirmat per la Generalitat a l'alcalde Jordi Joan mitjançant una comunicació oficial on felicita l'Ajuntament per l'exit.
-