L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 30 de maig del 2014

La falla La Dula renova contractes amb els artistes fallers Alfredo Bayona i Carlos March.


La Falla la Dula ja té signats els seus projectes amb els artistes fallers per al 2015. La falla ha renovat els contractes amb els artistes de l’exercici anterior, Alfredo Bayona (que construirà el monument gran per a la Dula per seté any consecutiu) i Carlos March que farà l’infantil per cinquena vegada. 

El dijous 29 de maig es va procedir a l’acte oficial de la signatura dels contractes, amb la presència de les falleres majors, presidents i vice-presidents de la falla la Dula. El president ha transmés en nom de la comissió, el seu agraïment a Alfredo i a Carlos pel seu treball del qual estan molt satisfets. 
 
- Fotos de K-Foto, estudi fotogràfic.