L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 12 de maig del 2014

L'alcalde Jordi Joan firma el conveni de creació de la Cátedra d'Innovació Campus de Gandia


Aquest matí en la Universitat Politècnica de València, secció delegada de Gandia, s'ha firmat el conveni de creació de la Càtedra d'Innovació Campus de Gandia. A l'acte han estat presents com a signants del conveni, (segons la fotografia superior d’esquerra a dreta), el director del Campus de Gandia, José Pastor Gimeno, l’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Joan, Luis Pistoni Durán, d’ODEC SA, Benito Oriuhuel Iranzo, de Productos Citrosol SA, l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, el rector de la Universitat Politècnica de València, Francisco José Mora Mas, el president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell Tatay, José Antonio Fayos Ibáñez, d’Instalaciones Telefónicas Digitel SL, el tinent d’alcalde d’Oliva, David González Martínez, Alfonso Romero, de Juan y Juan SL, i José Millet Roig, director delegat d’emprenedoria i ocupació de la UPV.


El conveni estableix el marc de col·laboració d’activitats d’interés general. La finalitat de la Càtedra d’Innovació Campus de Gandia serà el foment de la innovació de les empreses, l’estímul i l’acceleració de l’actitud emprenedora dels nostres jóvens en sectors innovadors, a més del foment de la cultura de la innovació i de la creativitat dels jóvens preuniversitaris, tot això dins dels marcs específics i finalitats de la Universitat. 


El desenvolupament de les activitats serà a càrrec de l’Escola Politècnica Superior de Gandia, alhora que, en funció dels projectes concrets realitzats per la Càtedra, hi podran col·laborar altres centres, departaments i instituts. Entre el nombrós públic que ha estat present en l’acte de la firma, hi era el regidor de Foment Local, Josep Llàcer.
-

1 comentari:

Estruch ha dit...

Molt bon acord