L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 16 de maig del 2014

ELECCIONS EUROPEES: TVE va oferir ahir la imatge més detestable de la política, la que menysprea la gran majoria de la ciutadania: el debat del PPSOE, el de "llevat tu i em pose jo".


El cap de llista de "Primavera Europea", Jordi Sebastià, ho ha deixat ben clar: “Després del debat bipartidista, la ciutadania ha de fer-los fora de les institucions perquè són el mateix i acaben fent el mateix” . Considera que el debat electoral d’anit "va ser el del bipartidisme com a un model fracassat, que s’ha servit de la democràcia per a viure bé però no per solucionar els problemes de la societat”.

TVE va fer ahir un debat en blanc i negre. Com si estiguerem en l'època de Cánovas del Castillo i Sagasta, de liberals i moderats, amb els papers sempre repartits de "lleva’t tu per a posar-me jo".

Els dos partits coincideixen en el 70% de les votacions que es produeixen en el parlament europeu, coincideixen en si han de reformar de manera exprés la constitució espanyola per a callar i acontentar als mercats i la banca i coincideixen a l’hora de rescatar bancs i de genuflexionar-se davant dels seus dirigents.

El candidat per Compromís considera que tant PP com PSOE, acabaran pactant, perquè els interessa a un i a uns altres i quan s’escolten els ressons de la Grosse Koalition, el futur pacte de govern entre els dos, el pacte del PPSOE, "és perquè alguna cosa n’hi ha, alguna cosa es rumoreja, alguna cosa es cou. Es necessiten els uns i els altres per a seguir manant en diferents administracions i, encara que tots els dies els mitjans de comunicació ens sorprenguen amb algun nou cas de corrupció, de prevaricació o de malversació d’uns o d’uns altres, ells intentaran vendre’ns que són els salvadors de la nostra societat i d’Europa."

Jordi Sebastià ha fet una crida a la ciutadania “davant de la manipulació antidemocràtica i totalment intencionada de TVE d’oferir un debat a dues bandes, bipartidista i en blanc i negre. Hi ha més colors, entre ells el verd de l’esperança i també el de la primavera, i per açò nosaltres animem a la ciutadania a rebel·lar-se democràticament i diumenge vinent, 25 de maig, anar a votar Primavera Europea, anar a votar a Compromís, perquè la seua veu se senta a Europa i per representar les persones que menystenen aquells que només volen poder”.
- Remés
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo diria el: Mira que tu! I tu més!