L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 31 de maig del 2014

Càritas Interparroquial celebra assemblea anual avui dissabte 31 de maig

Hem rebut aquesta nota de Càritas Interparroquial:

Pareix que va ser ahir, però són nou les assemblees realitzades per Càritas Interparroquial. Moltes coses són les que han canviat al llarg dels anys, però es manté amb nosaltres la il·lusió de dia a dia,  junt a tots vosaltres,  anar construint camins d’esperança.
Es tasca nostra anar fent camí amb el que més ens necessiten, construint relacions de germanor  que ens condueixen  a ser i actuar com a família cristiana que viu i es desviu per aquells membres més vulnerables; per tant un any més volem trobar-nos tots junts a l’assemblea, que escolteu com  portem  endavant  els nostres projectes,  quines són les nostres il·lusions, les nostres  necessitats  i que desprès puguem xarrar i compartir un xicotet refrigeri.
L’assemblea serà el proper dissabte 31 de maig a les 20’30 hores al menjador del col·legi Patronat – Sant Josep  i l’ordre del dia es el següent:
1. Pregaria i benvinguda
2. Aprovació, si escau, de l’acta anterior ( es podrà arreplegar fotocopies)
3. Memòria activitats Càritas Interparroquial Tavernes
4. Presentació de la Campanya 2014
5. Precs i preguntes
6. Moments d’encontre ( xicotet refrigeri)

Esperem la vostra presència, i vos animem a que convideu als vostres familiars i amics. 
-