L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

diumenge, 11 de maig del 2014

In memoriam: Campanades de jazz

Carles Pellicer va ser un gran dinamitzador de les campanyes electorals

Sonen les campanes a jazz del darrer adéu. Dos tocs. Un home ha mort, però si hi ha música distorsionada en el toc és perquè un bon amic, un home amic, Carles Pellicer, ha mort. Ha mort plàcidament , no volien que patira a qui tant ha ajudat a la gent a no patir. Les notes més tristes del jazz no solen portar paraules, sols sentiments que emocionen, i tots sabem quant. No tenim cap dret a nàixer, però una vegada hem nascut, deixeu-nos, oh déus!!, morir quan toca. 

Per què tant pressa en emportar-vos els millors?? Egoistes! Les campanes de mort sonen jazz espiritual, sonen a tres punts la cistella. Tot i ser un gran pivot, tirava de lluny i de prop, i li ha plantat cara davall la cistella de l’existència amb dignitat i elegància com ho fa un gran esportista, com ha estat ell. ¿Qui no recorda les llàgrimes el dia del seu homenatge com a jugador de basquet, com a president de basquet, com amic de tot el basquet? No poguérem aguantar les llàgrimes en sentir les teus darreres paraules entretallades: “Vos vull, gràcies”. 
Amb els companys del Bloc un 25 d'abril
Quin descuit per a una manotada com esta. Personal i tècnica, déus de la vida ! No hi ha dret, però com ell deia: “no hi ha dret per a tantes coses que passen, i ho sabem”. Ho deia i lluitava. L’altre dia començava la campanya de les europees i enganxant cartells, un dels joves va notar que faltava el que havia estat sempre el primer en enganxar-ne. Era Carles Pellicer. 

En aquells moments ja no podia més que mirar-nos, fer-nos un gest, o escriure al whatsapp. Quin gran invent per a la comunicació. Deixa’ns, oh déu menor, poder fer servir almenys el whatsapp amb els nostres! 
Carles, fent d'home anunci el primer dia de campanya electoral
Ens deixes tristos i sols. Esperem que el viatge cap a la tranquil·litat, al no patiment, et siga plàcid, dolç i etern com et mereixes. I quan arribes a la glòria, Carles, sigues el nostre ambaixador com ja ho fa un altre bon amic, Àngel, per a tots els nous vinguts, que al llarg serem nosaltres. 

Vist el que hem vist, ens importa si tard o d’hora. Volem ser amb els nostres, volem ser en el territori de la memòria. No volem ser ni dels grans, ni dels oblidats, volem ser memòria junt a vosaltres. Volem ser record quan la “jacaranda” del cementeri comence a traure les seus fulles violetes.


Ara, ja veus, Carles, quin món deixem més invàlid a la nostra transcendència - les teues quatre filles, la teua dona, la teua germana- però tu has estat exemple de lluita i pots estar ben tranquil. I nosaltres, només donar-te les gràcies per haver-nos tingut com amics, com a companys fins el final dels teus dies quan, alçant-te el puny, et recordàvem la revolta, i com era d’esperar i sabíem, ens somreies, com dient-nos: “germans, ens queda l’eternitat per a seguir lluitant, jo m’avance”.

Bloc (Coalició Compromís) 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Entre llàgrimes: preciós. Tenies bons amics, Carles

Una amiga ha dit...

Raquel, ànim, et volem i estem amb tu. Quan tenim una pèrdua com esta la solidaritat és molt important , tens junt al nostre sentiment , i condol, la força que necessites. Ànim tenies un bon home.

Anònim ha dit...

He tingut la sort de coneixer-lo al CB Tavernes i fins i tot jugar algun partidet amb i contra ell i també a la Falla Cambro, que encara que no li agradava massa per Raquel i les seues filles feia el que fora. Una gran persona, íntegra i conseqüent amb les seues idees. Fins sempre!

Enric Estruch ha dit...

En nom propi i en el de democrates Valencians vos volem donar el pesam a la familia, que ho sou, de Bloc-Compromis xq se que haveu perdut a algo mes q un company de politica .
Carles es mereix qualsevol homenatge que li se faça i que sera poc i Raquel tot el apoio del mon. Per damunt dels colors sempre les persones i Carles era un gran exemple de aço , descanse en pau i una forta abraçada companys .