L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 22 de maig del 2014

La falla Passeig signa els contractes amb els artesans per al 2015.

 
Juan Carlos Donet i Carmen Camacho serán els responsables de plantar els monuments major i infantil respectivament de la falla Passeig el proper 2015. En un acte cel·lebrat al casal, els presidents de la falla major Toni Gómez i José Padilla de la infantil rubricaren junt als dos artessans els contractes que els lliguen amb aquesta comissió per al proper exercici.
 
Quan a la falla gran, Donet aposta per fer un viatge a l'infern amb el lema "I tu, a que tens por?". Carmen Camacho, natural de Carcaixent substitueix a Natxo Peiró i plantará el monument infantil que fará un viatge pel món de les fades. 
 
A la signatura assistiren, a més dels presidents, membres de la comissió fallera que departiren una estona amb els artessants amb la finalitat de interessar-se per les falles que es podrán gaudir al centre de Tavernes en març de 2015. 
-