L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 30 de maig del 2014

Aquesta nit, a les 22 hores, teatre de humor a la Casa de la Cultura amb "Juja Teatre"


La companyia "Juja Teatre" actua aquesta nit a les 22 hores a la Casa de la Cultura amb un espectacle d'humor. Dario Fo diu que "riure denota sentit crític, fantasia, intel·ligència, distància de tot fanatisme. En l’escala de l’evolució humana, l’Homo Ridens és, sens dubte, el més subtil, el més difícil de sotmetre i d’entabanar”.

JUJA TEATRE naix en el 2000 de la mà de dos estudians de l'Escolar Superior d'Art Dramàtic. Els seus orígens està al voltantde bars, cafés i després impulsen la creació del Circuit Café Teatre a la ciutat de València.

Humor crític, corrosiu i sense pèls en la llengua és el que ens porten JUan Andrés González i JAno de Miguel amb la col·laboració de diversos professionals i artistes.

Mentrestant, per anar fent boqueta us oferim


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Copia fluixa de Faemino y Cansado.

Anònim ha dit...

Em pensava que no ho publicarieu, per critic.
Ah, que açò es cosa del PSOE!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Quants en governa la farina!!!!