L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 13 de maig del 2014

L’Ajuntament de Tavernes publica les bases per a presentar ofertes als quiosquets i les instal·lacions de la platja.




L'ajuntament de Tavernes ha donat a conèixer en la web municipal les condicions que han de reunir les empreses que presenten ofertes per a l'adjudicació de quiosquets i instal·lacions de platja. Segons es desprèn del document, enguany s'ofereixen dos quiosquets, un menys que l'any passat, cadascun a tots dos extrems de la platja i allunyats de la zona urbanitzada. S'ofereixen també dos quioscs, situats en la zona del Canal i a l'entrada de la platja, i tres llocs d'hamaques, una terrassa, un espai per a serveis nàutics i una zona per al kite-surf. 

L'ajuntament pretén deixar clar les diferències entre quiosquet (chiringuito) i quiosc, en aquest darrer es podrà servir gelats, begudes i menjars envasats, i es permet l'ús de música ambiental però no les actuacions musicals. 

També hi ha diferències entre els horaris, atès que els quioscs hauran de tancar abans que els quiosquets, que redueixen el seu horari respecte anys anteriors. Les condicions publicades en la web indiquen que el horari del quioscs serà de 10 a 22 hores tots els dies, i els quiosquets tindran un horari entre setmana de 10 a 2 hores de la matinada que s'amplia els caps de setmana de 10 a 3 hores de la matinada. 

Un altre canvi es produeix en les condicions econòmiques: Els quioscs ixen per un preu mínim d'1.400 euros i els quiosquets de 3.680 euros. En el cas de les hamaques oscil·la entre els 1.440 i els 900 euros, mentre el kite-surf parteix de 480 euros i la zona de serveis nàutics de 900 euros. El termini per a presentar ofertes és de 10 dies hàbils a partir de la publicació en el BOP. Les ofertes es presentaran en sobres tancats i firmats en el revers pel proposant en el registre d’entrada de l’Ajuntament en dies laborables de 9 a 14 hores, o be enviades per correu. 

Per tal d’evitar la picaresca que es va donar alguns anys, s’indica també que les empreses no podran presentar més que una sola proposició per cada un dels lots, ni subscriure cap proposició en unió temporal amb unes altres, si ho han fet de forma individual, ni figurar en més d'una unió temporal. Si no se segueix la norma, s’exclouran les ofertes presentades. 

Cal indicar que l’Ajuntament demana també com a documentació complementària la memòria de qualitats dels materials usats en la instal·lació, el disseny de la instal·lació a escala, la memòria d'explotació i condicions de funcionament, garanties addicionals oferides per a la reposició del domini públic així com experiència en l'explotació i gestió.
-