L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 22 de maig del 2014

El dilluns, dia 26, s'obri la matriculació de l'Escola d'Estiu del 2014

L'ajuntament de Tavernes ha marcat del 26 de maig al 13 de juny com a termini per a fer la inscripció dels xiquets, entre 4 ai13 anys, a l’Escola d’Estiu 2014. Com es habitual, la inscripció es farà en el Braç Treballador, (carrer Calvari, núm.7) en el Departament de Serveis Socials situat en el primer pis.

L’Escola d’Estiu 2014 està organitzada per la Regidoria de Serveis Socials, amb la col·laboració de les regidories de Cultura i d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, la Conselleria de Benestar Social i el col·legi Alfàndec.

L’horari de les inscripcions serà de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, en el Departament de Serveis Socials, situat en l’edifici del Braç Treballador, carrer Calvari 87. I també es pot enviar la fitxa des de la web www.tavernes.es al correu i010@tavernes.org. L’Escola d’Estiu es farà de l’1 al 31 de juliol, de dilluns a divendres de 9 hores a 13 hores, en les instal·lacions del col·legi Alfàndec.

El preu d’inscripció és de 100 euros i, en cas de grup de germans matriculats, l’import serà de 90 euros per cada un. L’Escola d’Estiu està oberta a xiquets nascuts a partir del 2010, de 4 a 13 anys. Es faran dos grups diferenciats: Escola d’Estiu infantil de 4 a 6 anys, i Escola d’Estiu de 7 a 13 anys. Si hi ha grup mínim existeix la possibilitat de servei de menjador, de 13h a 15h. 
-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina empresa ho portarà?

Anònim ha dit...

El dia 12 de juliol hi haurà tronada i mentre trona passarà un camió del gas per la carretera?

Anònim ha dit...

Com no li donen la concessió al de sempre s'arma la de San Quintín. Jo propose una adjudicació directa.

Juanjo Sala Escrihuela DNI 20.007.598-J (gerent Juanjo Tradicions) ha dit...

L'ultim comentari dona a entreveure el nivell periodístic d'aquest llogaret, donant a entendre que els concursos es donen a dit des de la nostra administració local. Es una acusació molt greu cap una empresa local i sobretot als nostres politics governants i funcionaris, cosa que sembla mentida publique sense demanar signatura amb noms i DNI com sol demanar aquest blog en les acusacions personals.Poca personalitat en mantenir les pròpies normes de publicació, fent-se o no segons per on bufa el vent.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens estem recordant allò de "Justificatio non petita, acusatio manifesta". Serà aquest el cas? preguntem.
Ací ningú ha dit cap nom.
El nivell és el mateix quan es publica un comentari que algú, pel motiu que siga no li pot agradar, com quan se'ns diu en forma despectiva "aquest llogaret".
Efectivament sempre hi ha que va segons bufa el vent: altres vegades hem llegit agraïments de vosté quan la noticia li ha interessat o li ha convingut.

La Cotorra de la Vall ha dit...

La Cotorra no té cap obligació de publicar res i ho deixem clar:ens reservem el dret i ho diguem clar en l'encapçalament del blog.

A casa nostra, les normes les marca l'equip de casa, i qui vol juga i qui no vol no juga.

I les discussions estèrils i que no porten a cap lloc, intenten de seguida tallar-les.

Vosté ha dit la seua i nosaltres la nostra. Estem en les paus.

I problema acabat.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Li ho hem dit. Problema acabat.

Juanjo Sala ha dit...

Tot el contrari.
El problema us acaba de començar.

Juanjo Sala ha dit...

Veus com sí sabeu publicar...
Manipular amb ara sí ara no per fer quedar mal a altres. Tranquils que la conversa es podrà saber íntegra per altres medis.I el problema no us el provocaré jo, sino la vostra manera de fer i la opinió de la gent.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Mire vosté, senyor Juanjo Sala Escrihuela, el primer que pensem ha de fer vosté es rellegir bé i interpretar el que es diu i no el que vosté pretén que es diu.

El primer comentari diu: "Com no li donen la concessió al de sempre s'arma la de Sant Quintin. Propose una adjudicació directa".

Esta ben clar no? Nomes cal interpretar el que diu:

El comentarista diu que a eixa persona o empresa que no cita sempre se li ha donat la concessió i cal entendre que ben donada i per mèrits, perquè ell no diu res en contra del procediment usat i si no ho diu, cal deduir que es perquè se li ha concedit segons les bases i la llei.

Simplement entenem que creu que si a eixa persona no li donen la concessió, es pot enfadar, que es com cal interpretar a nivell de llenguatge col·loquial i el que s'enten a Tavernes "armar la de Sant Quintin".

I el comentarista proposa una adjudicació directa, com si haguera volgut proposar una altra cosa. I això no vol dir que s'haja de fer així, perquè segur que es farà segons llei.

No diu en cap moment, ni dona a entendre que s'haja donat a dit en anys anteriors per l'administració local. Ni malparla de cap funcionari o funcionaria, ni diu res dels governants.

Això son les interpretacions que fa vosté de coses que no es diuen ni es lligen en cap lloc.

I per favor, les amenaces deixe-les de costat. Que ací som gent de pau. I nosaltres en aquest lio no tenim res a vore.

Nosaltres fem una interpretació del comentari i com no veiem res de l'altre món el publiquem.

Vosté n'ha fet una altra interpretació. L'hem publicada. Que el lector jutge i contraste. I traga les seues conclusions.

I no es de rebut que aprofite per "recordar-se" del missatger en pla irònic o burleta.

Les valoracions que fa no li les les tenim en compter. Ni erem tan bons quant ens agraïa la informació que hem donat sobre la seua empresa en activitats de pilota ni som ara el dimoni.
Som els mateixos amb els mateixos criteris de sempre.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sobre el comentari de les 18:16

Faça vosté el que crega convenient, com nosaltres fem el que creguem perque açò no siga un galliner on tothom descarregue les seues dèries i mànies.

Quan al seu tema ni és el lloc, ni és el debat, ni nosaltres tenim a vore. Nomes hem fet el que pertocava: publicar un comentari, publicar la seua resposta i tallar un debat abans que s'emmerdara i que no tenia res a vore ni amb la noticia ni amb nosaltres.

I es vosté qui ha buscat la confrontació i amb nosaltres, desqualificant-nos amb frases gratuïtes que no aporten res dins de la resposta que fa a l'anònim.
Nosaltres com veu, no hem qualificat per a res la seua tasca professional. No ens considerem gualificats, vosté com llicenciat en periodisme que deu ser si ho ha fet i ho torna a repetir després.

I per favor li ho tornem a repetir: no ens amenace.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No. No anem a publicar cap comentari més. La noticia està dita, els punts de vista estan clars i encara que ens defenseu o ens conteu coses, no anem a publicar res. I tot el que ens esteu contant ja ho sabem.


Per tant, tanquem. ¿Millor no?