L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.482
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:6.339

diumenge, 11 de maig del 2014

L'Associació de Comerciants lliura a Silvia Ortega un premi de 100€ com a guanyadora del concurs del Dia de la Mare


El president de l'Associació de Comerciants, Juanjo Salom, va fer entrega del xec-regal de 100 euros per a gastar en qualsevol dels 47 comerços de l'Associació, a Silvia Ortega, de Tavernes, guanyadora del concurs especial del Dia de la Mare.

El concurs estava organitzat pels comerciants de Tavernes, a través de les xarxes socials, per tal de promocionar els comerços i productes locals i consistia a votar per la foto que més els agradara d'entre les publicades a la pàgina Valldigna Comerç Vip del Facebook, i que mostraven una o més propostes de regal per a un dia tan especial como és el Dia de la Mare. 
Els comerços membres de l'Associació que hi participaren pujant la seua foto foren els següents: Dioni Flors i Detalls, Comunica't Valldigna, Privé Sabates, Òptica Elsa, Juan Bononad Fotògraf, Espai Visual Òptica, Emma Íntimma, Foto Vídeo Ramón, Centre Audio-Òptic, Ke Foto, Bambolina Moda, Felis Indumentària, Fajhul's Bosses de Ma i Complements, Cortinatges Dec-Hogar, Euronics Electrodomèstics i Cosseteria les Agulles. La fotografia de Felis Indumentària és la que va aconseguir més vots (58).

Vora 400 participants van votar i van deixar un comentari. El premi de 100 euros ha sigut per a Silvia Ortega, a qui podem vore en la foto, amb el president de l'Associació de Comerciants, la gerent del comerç Felis Indumentària, Hermina Grau i la seua dependenta Maria José Torres, en ser la tenda que va publicar la foto que finalment va ser la més votada.

Els comentaris donen bona mostra de l’acceptació del concurs, i la majoria indiquen que els ha paregut una molt bona idea per a promocionar el comerç local. Els comerciants participants, per la seua part, s'han mostrat satisfets amb els resultats del concurs, perquè a més dels vora 400 participants, han estat més de 1.000 les vegades les que els usuaris de Facebook han indicat que els han agradat les diverses fotos participants. Segons les estadístiques de Facebook, la promoció ha estat compartida per vora 200 usuaris, arribant a ser vista, d'una manera o altra, més de 43.000 vegades al llarg dels dies que ha durat la promoció.

La nostra enhorabona a Silvia Ortega i a Felis Indumentària.
-