L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 30 de maig del 2014

La placeta del Trinquet està acabada i a l'espera de la inauguració oficial




 L’obra de remodelacio i reurbanització de la placeta del Trinquet està acabada i a hores d’ara s’ultimen els darrers detalls, com la pintura dels espais d’aparcamanent o pas de vianants, per tal de retirar tanques i deixar-la completament oberta i accessible a la barriada, encara que com sol passar els xiquets ja estan usant-la de fa uns dies pel seu compter.

L’obra suposa una inversió sobre els 110.000 euros IVA inclós i ha estat executada, seguint la norma de la present legislatura i com s’informava en la web, per una empresa local, després que foren tres empreses locals les que participaren en l’adjudicació. 

L’Ajuntament ha actuat en aquest espai de gran importància per neuràlgica en la zona del Calvari, seguint el requeriment i la petició de les moltes famílies de la barriada que aprofiten eixe entorn per a esbargiment. La remodelació té com a objectiu millorar les condicions per al gaudi dels veïns. 

L’obra ha servit també per a reordenar els accessos tant a la plaça com als voltants, reposar el paviment de la zona de jocs, repavimentar la plaça i modernitzers la zona de quioscs amb la construcció d’un de nou.
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

podrien llevar ja les tanques perquè els veïns de la zona la disfruten ja. De fet ja estan entrant a jugar

Anònim ha dit...

Si estan serà perquè encara no està en condicions i faltaran algunes coses. Que poca paciencia tenen. Em sembla una irresponsabilitat dels pares si ho deixen fer.

Anònim ha dit...

Hem pareix molt be lo que han fet en la placeta pero ara han llevat molts llocs pa aparcar ....i aixo no hem pareix be. I l,altre dia hi havien policies i els xiquets jugant i no els van dit res.

Anònim ha dit...

No crec que n'hagen llevat molts mirant les fotos. Ara si tot el que lleven als cotxes s'ha donat als veïns i als xiquets i tenen mes espai, primer son les persones ¿no creus?

Anònim ha dit...

No hi ha puesto para aparcar y ya era hora q llevaren les valles la poder aparcar u alcalde va dir q posara zona WiFi i on esta¿