L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 17 de maig del 2014

Avui s'ha celebrat la XVII Volta Cicloturística a la Valldigna


La XVII edició de la Volta Cicloturística a la Valldigna que organitza la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Valldigna, Creu Roja, Protecció Civil, Agrupament Escolta Valldigna i Grup Muntanya Valldigna s'ha celebrat avui amb una bona participació.


A la Plaça Major i sota l'atenta mirada del regidor d'esports Josep Llacer i dels tècnics i monitors de la regidoria d'Esports, que organitzaven l'eixida, 270 vallers i vallers, entre aduls i menuts, hem arreplegat la samarreta per iniciar iniciat una volta primer pels carrers de la ciutat (Passeig del País Valencià, Dolores Rojas, Doctor Fleming, La Barca, Marjaletes, Passeig Colom, Joan d’Àustria, Escorxador) i dirigir-nos després a buscar el Camí del Mig per esmorzar a Simat.


A Simat s'ha romàs un temps per esmorzar al voltant de la Font Gran, i hem deixat totes les bicicletes dins de la canalització del riu Vaca, completament sec (es nota la falta de pluja) per pegar després una volta pel poble i ens hem dirigit cap a Benifairó pel camí del Mig de l'Horta. A Benifairó, s'ha descansat uns moments en la zona al voltant de la Plaça del Pi per tornar després pel camí del Castell de Marinyén i cami del Pla fins la porta del polisportiu municipal.


Una passejada per la Valldigna que ens ha permés gaudir dels paisatges i també visitar alguns llocs emblemàtics com la Font Gran de Simat i la zona de l'entrada de Benifairó, on el pi cada anys el veiem més gran i esponerós. Una passejada que ha permés també de conscienciejar als menuts de la necessitat i bon ús de la bicicleta com a vehicle ecològic i respectuós amb l'ambient i alhora conéixer algunes normes bàsiques de la circulació i prevenció, com per exemple l'ús del casc.
-