L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 12 de maig del 2014

Trofeu Provincial de Primavera de la Federació de Patinatge

Una actuació de les patinadores valleres a Cantabria
El divendres passat, dia 9, i el dissabte, dia 10, s'ha dut a terme amb gran èxit en el pavelló El Vergeret el "Trofeu Provincial Primavera" de patinatge artístic organitzat conjuntament per la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana i el club Patinatge de Tavernes amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Es va comptar amb la participació de 180 esportistes pertanyents a 17 clubs i una gran afluència de públic. Tavernes va estar representat per Paula Escrihuela Pardo en nivell D, Celia Ausina García, Olga Vercher Sales i María Gimeno Juarez en nivell C, Ashley Rivero Felipe en nivell B, així com tot el grup d'iniciació que va participar en els diferents lliuraments de premis.

Cal destacar les actuacions de María Gimeno Juarez 2º lloc en Nivell C, Celia Ausina i Olga Vercher 6º i 9º lloc respectivament en nivell C i Ashley Rivero 7º lloc en nivell B. Per completar el cap de setmana, Paula Escrihuela, María Gimeno, Celia Ausina i Ashley Rivero han superat folgadament les seves respectives proves de nivells celebrades a la localitat d'Alberic.
-