L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 29 de maig del 2014

La pobresa continua colpejant el benestar dels valencians i el govern valencià del PP sense assabentar-se

 
Cada any que passa els números són més negatius per als valencians i valencianes quan a benestar. Les polítiques del govern del PP han fet que el País Valencià siga un símil dels carrancs: cap arrere. 
 
Imputacions de politics del PP, corrupció, grans events (F1, tenis, Copa America..) com a despesa.... ha estat el que hem vist any darrere any,  mentre la població en risc de pobresa al País Valencià pujava i pujava i ha arribat el 23,6 per cent dels habitants, uns tres punts superior a la mitjana nacional, que se situa en el 20,4 per cent, segons l'Enquesta de Condicions de Vida de l'Institut Nacional d'Estadística (INE) difosa dimarts.

Aquesta enquesta també exposa que el 19,9 per cent de les llars valencianes té molta dificultat per a arribar a fi de mes i que l'11,6 per cent té retards en els pagaments relacionats amb l'habitatge principal.

A més, el 41,6 per cent de les llars no té capacitat per a afrontar despeses imprevistes i el 50,8 per cent no pot permetre's anar de vacances fora de la seua casa almenys una setmana a l'any.

D'igual forma, els valencians ens trobem entre els ciutadans amb ingressos menors que la resta de les comunitats: Els ingressos mitjans són de 9.375 euros, inferior a la mitjana nacional que se situa en 10.531, segons indica l'Enquesta de Condicions de Vida.
 
I les polítiques del PP? Doncs com sempre: retalls, retalls i retalls.
-