L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 21 de maig del 2014

El senyor Manolo Vidal té molts problemes

Un dels "problemes" de Manuel Vidal

Cada actuació del portaveu del PP de Tavernes, Manolo Vidal, és motiu de rialla per un costat, i de preocupació, per una altra, en vore el nivell d’argumentació i quin personatge va regir els destins de Tavernes. Escoltant-lo es comprén perfectament perquè l’Ajuntament de Tavernes el juny del 2011 estava en la ruina, en fallida econòmica total.

En el miting del passat dilluns va oferir a la concurrència tot un conjunt de “perles”, dignes de figurar en una antologia dels millors disbarats.

- Va dir Vidal, que no sabia el nom del partit de l'alcalde, que si Bloc o Compromís o cosa pareguda. Si desconeix el nom dels partits que estan a l'Ajuntament, si no sap el nom del partit de l’alcalde, si no sap quin partit és el seu màxim rival polític.... aquest home té un problema!

- Va dir que ha demanat a l’alcalde una reunió per parlar d’economia i que no li ha contestat. Si  ha oblidat que l’alcalde s’ha reunit amb ell i amb l’exregidor Antonio Bono sobre unes deu vegades per parlar dels pressupostos..... aquest home té un problema.

- També va dir que l’alcalde ha pujat l’IBI un 30%, cosa que és fals. Si no se’n recorda que va ser ell qui va aprovar en el 2006 les pujades de l’IBI fins el 2016 i que l'alcalde actual ha baixat un 20% l’IBI, cosa que no ha fet cap poble dels voltants i ha solucionat els desgavells econòmics del seu govern.... aquest home té un problema.

- I va continuar dient que si l’alcalde havia llevat el metge de la platja, cosa que és falsa. Si desconeix les competències municipals i que la gestió sanitària és competència de la Conselleria de Sanitat que gestiona el seu partit .... aquest home té un problema.

- I parlant d’educació va acusar a l’alcalde d’haver llevat el Batxillerat nocturn, cosa que també és falsa. Si no sap que l’educació és competència única de la Conselleria d’Educació que gestiona el seu partit i que l’alcalde s’ha reunit "nosequantesvegades" amb el director general exigint eixe batxiller i altres millores en educació..... aquest home té un problema.

- També va criticar que s'haja llevat la subvenció a l’església. Si ell té com a única i exclusiva prioritat la subvenció a l’església.... aquest home té un problema.

- I va acusar també a l’alcalde de no atendre a la gent. Tot el món sap que l’alcalde atén en el despatx, en faceboox, en twuitter i per correu electrònic, tots ho saben menys ell..... Aquest home té un problema.

- I fins i tot va acusar a l’alcalde de “carregar-se” les Indaleces. És públic i notori que l’expedient de ruina i d’enrunament el va iniciar i aprovar un alcalde del seu partit i ell era regidor.... Si això no ho sap aquest home té un problema.


13 comentaris:

Anònim ha dit...

Clar que té un problema, s'ha trobat a un jovenet que és 100 voltes millor alcalde que ell i ja no sap que fer per desprestigiar-lo. Manolo que pena dones...

Anònim ha dit...

Este home té un problema molt gran, i és que és un mentirós compulsiu. No recordeu com dia que havien fet l'error de càlcul més gran de la història de la democràcia??? On està l'error? Jo veig el poble cada dia més sanejat. Quin mentider.

Anònim ha dit...

Però este home després de tots els empastres que ha fet, no té prou vergonya i se'n va a casa? Manolin que ho has fet fatal!!

Anònim ha dit...

Cal que analitzem políticament com va anar l'acte i segons s'ha vist, eren els de sempre del PP. La casa de la cultura mig buida. Ja no es creu ningú al PP de Tavernes. I molta gent sentia vergonya ajena de lo que dia Manolo.

Anònim ha dit...

Manolin ja no sap que fer per difamar a Jordi Juan, sap que li pega 100 voltes com alcalde i que la gent ho sap. Ja no sap que més inventar per deixar-lo en mal lloc. És normal, Manolin ja no té res de res, el seu mandat a l'ajuntament va ser deplorable, tot un desficaci sense cap ni peus, només que comprava favors i aixina s'endeutava l'ajuntament... Què li queda a Manolo? Dimitir i anar-se'n a casa!!

Anònim ha dit...

Este home ha fet de tot per manar, pactar amb trànsfugues inclòs, no té ni moral ni ética politca. Tots sabem ja com són ell i la trànsfuga.

Anònim ha dit...

En el pais de la fantasia
Manolin cada dia inventava
Una mentida cada dia
Que ningú s'empassava
Manolin enfadat
Es va buscar una trànsfuga
I amb la seua amistat
A superJordi no han derrotat
Pobre Manolin, pobre Manolon
Que Jordi ho fa millor que tu
Ho sap tot el món

Anònim ha dit...

Llevo casi nueve años viviendo en este pueblo y no entiendo como se puede tomar en serio a este personaje insignificante que no sirve para nada. Yo antes, cuando era alcalde, me metía mucho con sus decisiones, pero muerto el perro muerta la rabia y este hombre políticamente esta muerto.

Anònim ha dit...

Quantes mentires durant tant de temps. Anirà karina a les proximes amb el PP?

Anònim ha dit...

Jo porte mesos esperant a que l'alcalde em conteste una pregunta del tuitter i setmanes esperant a que m'atenga per un problema al cami marenys i no hi ha manera.
Ni l'alcalde em contesta pel tuitter ni el seu secretari Amador em dona cita amb l'alcalde.

Anònim ha dit...

Manolo no vales para gobernar ,ya lo tienes bien. Vete al frestaber a cortar fresas.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Rar, molt rar, pero.... Bo, no anem a fer d'açò la norma general, quan no ho es.
Segur que si no t'ha contestat, és perquè el twuitter no és bo, no és un mitjà adequat.

Anònim ha dit...

Nosaltres sí que teniem un gran problema amb Manolete, i gràcies a Jordi i els seus, cada vegada desapareix la probabilitat d'eixe mateix problema.
Eixe tio sí que era una problema. ja no.
Impresentables.