L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 14 de maig del 2014

L'Ajuntament obri el termini per a sol·licitar alguna de les beques del programa de Diputació

L’Ajuntament de Tavernes ha obert el termini per a poder sol·licitar les beques que durant l'estiu del 2004 s'ofereixen als estudiants dins del programa "La Dipu et beca".Tavernes té disponibles un total de 28 beques per als mesos de juliol i agost a l’abast dels estudiants seleccionats.

Les beques es poden sol·licitar els interessats fins al dia 27 de maig i tota la informació la poden trobar en el web de l’Ajuntament www.tavernes.es , tant les bases com els models de sol·licitud. 

La Regidoria de Personal de l’Ajuntament de Tavernes que dirigeix Perfecto Benavent ha posat a disposició de tots els estudiants interessats les places oferides pel programa La Dipu et beca per a l'estiu 2014 i que poden aconseguir també acudint físicament al Registre d’Entrada situat en l’entrada al consistori. 

Aquestes 28 places es reparteixen en les següents àrees d’activitat: Medi ambient, 2; Activitats físiques i esportives, 2; Secretariat i finances, 5; Assessoria jurídica, 1; Documentació, 2; Turisme, 4; Sanitat, 5; Educació, 2; Informàtica, 2; Psicologia i Treball, 1; Filologia Anglesa, 1 i Periodisme, 1.

El programa "La Dipu et beca" està dirigit a estudiants universitaris o de Formació Professional, de 18 anys o més. Cada ajuntament realitza els processos selectius dels estudiants que rebrà en pràctiques. La borsa de beca de cada un dels estudiants serà de 500 euros mensuals o, el que és el mateix, 1.000 euros per la totalitat de les pràctiques.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitar a l'Ajuntament i als funcionaris recursos humans per la difussió de la informacio, bases, models.

Els estudiants que en aquest moment ens trobem en época d'exàmens agraïm molt que tots els tràmits i resolució de dubtes els podem realitzar facilment i en un breu temps a través de la página web municipal i el correu electrònic.

Moltes gràcies per les facilitats.