L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 21 de desembre del 2013

ACUDE va celebrar ahir la festa de Nadal

Participants en la festa i Ventolin's Band
L'associació ACUDE va celebrar la festa de Nadal ahir per la vesprada amb una gran participació de veïns i amb la presencia del regidor de Benestar Social, Víctor Borras, i regidors del consistori.

Els assistents van gaudir d'una vesprada de solidaritat, amb un complet i variat berenar , sorteig d'un naixement i l'actuació de la Ventolín Band , un grup de músics adults que ens deleitearon amb una varietat de temes moderns i nadalencs .

ACUDE ha donat les gràcies a totes les persones que es varen implicar en la festa nadalenca i ha comunicat que aviat farà la presentació de l'associació a Simat.
-

1 comentari:

Junta recora de A.CU.DE. ha dit...

Moltes gràcies a La Cotorra pel seu suporti fent-se resò de les nostres activitats .