L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 19 de juny del 2013

PLENARI DE JUNY 2013: L'ajuntament continuara sufragant el "Banc de Llibres" en les escoles. L'ajuda per enguany és de 12.000 euros


L’ajuntament va aprovar en el plenari del dilluns continuar sufragant el “Banc de Llibres” per tal de pal·liar els efectes derivats de la desaparició del “bono libro” i les retallades en educació imposades pel PP en la Generalitat. Això suposa una ajuda per a eixe servei de 12.000 euros per enguany, als quals cal sumar els 12.000 euros que ja van ser habilitats l'any passat.

El Banc de Llibres permetrà reutilitzar els llibres de text i serà gestionat pels propis centres escolars i les respectives AMPAs. D’aquesta manera es pretén reduir les depeses familiars a més de facilitar l'accés dels llibres que calen als alumnes en tot moment del curs escolar.
 
L'Ajuntament de Tavernes amb aquesta subvenció als Banc de Llibres vol facilitar la reutilització de textos i materials didàctics no fungibles en els centres escolars, amb la qual cosa s'eviten despeses a les families. El sistema a usar habitualment és el préstec de llibres i materials de les àrees curriculars als alumnes seguint el projecte elaborat que gestiona el centre conjuntament amb els AMPA.

Les famílies i els alumnes s'han de comprometre a la conservació i devolució en acabar el curs.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sabem que la Conselleria no paga les beques. Estes iniciatives de les AMPES están ajudant realment a les families.