L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 17 de juny del 2013

El València campió del Torneig de Cadets Memorial Mariano Carbó



 El passat cap de setmana s’ha jugat el Torneig de Cadets “Memorial Mariano Carbó” on han participats els equips del València, Sevilla, Villareal i el U.D. Tavernes. El Valencia CF s’ha alçat com a campió en guanyar en la final al Sevilla per penaltis després que els temps reglamentari acabarà amb el tantejador de 2-2. El tercer lloc era per al Villareal i el quart per al Tavernes, equips que havien empatat també 2-2 i on s’imposava per penaltis el Villareal. 

El capità del València CF, el valler Jaume Grau, va arreplegar el trofeu que li lliurava l’alcalde, Jordi Joan, moment que recull la primera fotografia. En la segona, el capità del Sevilla rep de mans del regidor d’Esports, Josep LLàcer, el trofeu com a subcampió. El jugador Alexis va ser distingit amb el trofeu “Millor jugador local” que donava l’empresa de materials ceràmics “Tarin”.  

En la jornada prèvia de dissabte, el Valencia havia vençut al Tavernes per 4-2 i el Sevilla al Villareal per 5-1.
-