L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 4 de juny del 2013

ARTICLE D'OPINIÓ: Va de trànsfugues

Reproduïm pel seu interés i actualitat l'article d'opinió publicat avui per Jesús Puig al diari Levante-EMV. Si cliqueu al damunt, s'agrandira la imatge i el podreu llegir perfectament.

  -


13 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona opinió. Els pardalets (p punt p punt, per a evitar confusions), ja ho tenen més que clar. En el seu pseudoblog, ja diuen clar que res hi ha a fer. Ara están centrant-se en fer una oposición destructiva i paralitzar al govern siga com siga en els plenaris. Està clar que, com sempre, ni fan ni deixen fer. Però, será tan llest manolin com ells pensen? Temps al temps, que este Govern ha demostrat tindre'ls ben posats i saber de què parla i com gobernar.

Anònim ha dit...

Que algú li ho envie al secretari de l'ajuntament. Per cert, podem saber que cobra este pardal

Anònim ha dit...

Segons tinc entes el proxim plenari sera mogudet. De primeres lo que ja esta clar que la junta de govern va a eliminarse pa que pase tot per el ple. Rebaixa de sous de un 20 x cent com volia karina,tot aixo si no son certs els rumors que opten per llevar el jornal a tots els consejals incluit oposicio fins que sarregle la situacio del ajuntament. A mes,dien que volien posar un jornal minim per l'alcalde com van fer en xeraco tant bloc com psoe,que recordem te la majoria a aquest poble. No diga que siga cert tot pero tots eixos temes san tocat a la oposicio. Jo demane que arriben a un acord i pensen en el poble de tavernes i tots els ciutadans. Estes guerres no beneficien a ningu.

Anònim ha dit...

Si l'últim comentari que has aprovat está moderat no sé com serán els comentaris que s'han quedat al calaix.

Jo no sé el que cobra el secretari de l'Ajuntament, pero segurament cobrarà menys que el que li cobrarà el Sr. Martínez Morales a l'Ajuntament per l'informe que li ha preparat al govern municipal.

Y unes quantes preguntes em faig.
- Si després de tot això la justicia li dona la raó al Secretari...
¿Qué pasarà?.
¿Pagará el Bloc i el PSPV l'informe al seu advocat?
¿Algú li demanarà disculpes al secretari de l'ajuntament per posar-lo a parir en els blogs?

La Cotorra de la Vall ha dit...

On està el problema en eixe comentari? Si el refereix a la frase: "que cobra este pardal" hem de dir que:

Segons el diccionari de la RACE
en la seua accepció familiar: pájaro també vol dir : "Persona astuta que provoca desconfianza".

I la RACE si que diu que es pot usar en sentit despectiu però no diu que siga un insult.

La Cotorra de la Vall ha dit...

I efectivament hi ha molts comentaris que es queden pel camí. T'espantaries si en llegires alguns.
Això no cal ser massa llest per imaginar-ho.
Ací no estem per impulsar les desqualificacions, ni les batalletes estèrils del "tu més" que tant s'acostuma en altres llocs.

Una mestra ha dit...

Jesus Puig vull felicitar-te per l'article, un bon inspector no deixa la zona on ha actuat en educació i bondat. T'estimem pel teu saber dir les coses i per estar sempre amb nosaltres quan et necessitem. Una persona de la comarca que s'implica amb la res pública de les seues poblacions. I al final els que creen la pobressa són els que insulten als que demanen pa i justícia, bon marqueting que tenen la dreta i les seues òlibes.

Anònim ha dit...

Jaume Talens, que "pájaro" eres....

¿Per qué en cap lloc es diu que l'informe de Martínez Morales li costará a l'ajuntament 7.200 € (1.200.000 pts)?

¿Per què eixe informe no el paguen els partits polítics de l'assignació que els dona l'ajuntament?
Si no ho fan així no sé per a que reben eixa assignació.

Anònim ha dit...

Per cert Jaume, pájaro segons el diccionari de la RACE també vol dir: Hombre que sobresale o es especialista en una materia, particularmente en las de política.

Que bé saps pegar-li la volta a tot el que t'incomoda.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Primer anònim: pel mateix motiu que el PP no va pagar de la seua butxca els informes i convenis per aconseguir els informes favorables del PAI que van pujar sobre els 120.000 euros, si no anem errats. Pel mateix motiu que el PP no ha pagat mai cap informe extern que ha fet en 12 anys de govern. I saps perquè? Perquè es legal. perquè el govern d'un ajuntament pot demanar els informes que crega convenient.
I no ens faces tirar mà de memoria i de temps arrere que el llistat d'informes externs del PP és molt llarg i molt quantiós en diners, com ja acabem de dir només en els PAIs.

Al segon anonim: no vam recollir eixa accepció en considerar que el secretari no és un polític sinó un tècnic.
Ara, si tu creus que és un polític, no passa res: Vens a coincidir amb molts vallers que creuen que alguns posicionaments seus són més bé polítics i sempre dirigides cap un sentit. Opinió en la qual ni entrem ni eixim.

Anònim ha dit...

Trobe que ja esta be de clavar-se amb el Secretari de l'Ajuntament que esta fent simplement la seua feina encara que a alguns no els agrade i el que li ha dit pardal ho ha fet de forma despectiva, ja es va clavar prou amb ell en l'informe el tal Sr. Martínez, crec que ja hi ha prou que no és cap polític.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensem que això ha quedat clar en comentaris anteriors. No acuse als altres d'usar formes despectives i faça vosté el mateix: un tal Sr. Martínez.

El Sr. Martínez, d'una gran trajectòria acadèmica i professional que no anem a repetir, no es clava amb ningú: analitza els fets des del punt de vista jurídic i fa el seu informe d'expert i professor de dret administratiu.
Si no s'ha llegit l'informe ¿perquè trau conclusions que no són certes?

Anònim ha dit...

Correcte. El secretari no és un polític. I per açò jo li puc criticar la seua postura totalment partidista. Els funcionaris, i menys de la categoria que es parla, treballen per l'Ajuntament i no per interesos polítics personals. Si vol fer política, que es presente a les eleccions pel partit que ja se sap. No sé qui et penses que eres per impedir expresar-me, o has entrat en el blog equivocat. Per cert, has entès mal el tema del pardal, no era despectiu, més bé afinitat política