L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 25 de juny del 2013

L'exconseller Blaco deixa el grup de les Corts del PP i passa a no adscrit




L’exconseller i diputat autonòmic Rafael Blasco (PP) ha demanat avui en Les Corts passar a la condició de diputat no adscrit. El PP anava a prendre eixa decisió en la reunió convocada per a les 6 d’aquesta vesprada i Blasco s’ha avançat, amb la qual cosa es converteix en el primer diputat no adscrit en Les Corts de la present legislatura.

L’exconseller reitera en l’escrit que no té la resolució del Comité de Drets i Garanties i afegeix que hi ha companys de grup que li havien manifestat la seua intenció de no acudir a la reunió d'aquesta vesprada o, en cas de fer-ho, votar en contra de la seua expulsió. Si prospera el seu recurs davant el Comité i es revoca l'acord del passat dissabte, sol·licitarà la seua reincorporació al grup popular.

Cal recordar que el president Fabra té huit diputats més del PP encausats per casos de corrupción.

L’oposició afirma que el PP expulsa Blasco per una lluita de poder i no pels delictes que l'imputen.

Ximo Puig, del PSOE, ha qualificat de "molt lamentable" que a Blasco l’aparten del PP no perquè "haja participat en el robatori que va significar l'espoliació de diners públics de la Cooperació, sinó per no cumplir amb la manera que li diu Alberto Fabra. No l'han tirat al carrer per estar acusat de delictes greus; l'han tirat simplement per una lluita de poder interna del PP”.

Marga Sanz, d’EU, afirma que el cas Blasco "és una vergonya. Representa l'actitud d'un polític que utilitza els diners dels més pobres a favor d'una trama que s'ha enriquit i que ell ha emparat", però també ha dit que l’expulsió "no s'ha fet pel cas Cooperació, pel mal ús i ús abusiu i fraudulent d'uns fons públics que havien de destinar-se a països empobrits".

Enric Morera ha declarat que la decisió de Rafael Blasco d'abandonar el grup popular “sorprèn, però fins a cert punt, perquè al límit que està arribant aquesta història no es pot saber ja si és una decisió de l'ex conseller o és una estratègia pactada entre Blaco i Fabra, amb l'únic objectiu de tapar de cara a l'opinió pública els escàndols que afecten al PPCV i no aprofundir en el greu problema de la corrupció, que tant ens afecta i que ens ha posat en el mapa”.

I UNA MES PER A RICARDO COSTA

El Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del País Valencià ha assumit la competència per investigar una denúncia remesa contra el diputat del PP a les Corts Valencianes Ricardo Costa pels possibles delictes de prevaricació, suborn i tràfic d'influències.

Ricardo Costa també està actualment imputat en la branca del Gürtel que encara s'investiga al TSJ valencià referent al presumpte finançament irregular del PP valencià.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Fins i tot el Blasco te més trellat que la karina i el ppk. Que fort!!!! Noooooo..????

Anònim ha dit...

Passa na. Ara el contracten d'assessor en diputació, que ahi cap tot. Aleshores, manolet Vidal assessora no sé si qui ni de què, però cobra per això