L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 11 de juny del 2013

El poeta Vicent Andrés Estellés protagonista de l'exposició inaugurada ahir a la Casa de la Cultura


La Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna acull des d'ahir una exposició sobre Vicent Andrés Estellés titulada "Cronista de records i d’esperances". Es pot visitar fins al 15 de juny, al vestibul d'entrada i l'horari de visita s'ha marcat entre les 19 i les 21 hores. A més, l’exposició podrà ser visitada per grups dels col·legis i instituts de la ciutat que ho sol·liciten al Gabinet de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes.

L'exposició itinerant al voltant de la figura de l’il·lustre escriptor valencià està organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, dins de les activitats de commemoració de L’Any Estellés.

El regidor de Promoció Lingüística, Josep Llàcer ha assenyalat que “des de l’Ajuntament de Tavernes ens congratulem per acollir aquesta exposició en la nostra ciutat. L’organització de l'activitat, en col·laboració de la biblioteca municipal, referma el nostre compromís amb la promoció i normalització lingüística. Els veïns de Tavernes, durant una setmana, podran conéixer un poc més la figura de Vicent Andrés Estellés, el poeta valencià més important del segle XX, així com descobrir els llibres d’aquest autor que tenim al nostre abast en la biblioteca municipal.”

L’Any Estellés s’encetà amb la inauguració de l’exposició principal en el museu del Carme de València. Juntament amb l'exposició hi ha també una versió transportable itinerant basada en panells, que recorre la Comunitat Valenciana des de gener d’enguany, i que és la que visita Tavernes del 10 al 15 de juny.
-