L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 19 de juny del 2013

PLENARI DE JUNY 2013: El consistori subvencionarà la Societat Musical amb motiu del Certamen de Bandes de juliol a València.


L’ajuntament de Tavernes firmarà un conveni extraordinari amb la Unió Instructiva Unió Musical de Tavernes que facilitarà que la nostra banda acudesca enguany al Certamen Internacional de Bandes de Valencia a celebrar el pròxim mes de juliol. Aquest conveni extra suposa una ajuda de 2.500 euros a l’entitat i no modifica per a res el conveni ordinari anual de 27.000 euros ni tampoc els 15.000 euros del conveni per a l’orquestra Valldigna que subvenciona la Mancomunitat de la Valldigna.

El plenari, a l’apartat d’activitats econòmiques, va aprovar dilluns una modificació pressupostària que permet realitzar un conjunt de despeses sobre les quals no hi havia diners suficients o no existia crèdit en el pressupost prorrogat del 2012, cas de la participació de la banda en el certamen de València.

En el mateix punt, s’aprovava consignar en la seua totalitat els convenis amb la Junta Local Fallera, Coral Quinzedemarç, Festers Divina Aurora, Balls Populars, C. B. Tavernes, Societat Columbicultura, Vall d’Alfàndec i Centre Excursionista.

Dins del mateix apartat, l’alçament de l’objecció permetrà acabar de pagar unes subvencions a la Vall d’Alfàndec i al club Taekwondo; i a pagar diverses quantitats a empreses locals per serveis prestats. .
-